Redactia.ro
Home » Monden » Radu Vâlcan a făcut cea mai mare dezvăluire. Prezentatorul s-ar fi căsătorit cu Dana Rogoz dacă nu ar fi existat Adela Popescu

Radu Vâlcan a făcut cea mai mare dezvăluire. Prezentatorul s-ar fi căsătorit cu Dana Rogoz dacă nu ar fi existat Adela Popescu

Radu Vâlcan a făcut cea mai mare dezvăluire. Prezentatorul s-ar fi căsătorit cu Dana Rogoz dacă nu ar fi existat Adela Popescu

Radu Vâlcan a făcut cea mai mare dezvăluire. Prezentatorul a mărturisit că s-ar fi căsătorit cu Dana Rogoz dacă nu ar fi existat Adela Popescu. Cum a reacționat femei cu care are trei copii? 

Radu Vâlcan a făcut cea mai mare dezvăluire. Prezentatorul s-ar fi căsătorit cu Dana Rogoz dacă nu ar fi existat Adela Popescu

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. Cei doi au împreună trei băieți superbi, iar acest lucru le aduce foarte multă fericire. Dar cum ar fi fost viața lui dacă nu exista prezentatoarea de la ”Vorbește lumea”. Acesta a dezvăluit totul!

Prezentatorul de la ”Insula iubirii” a acceptat provocarea sosurilor iuți la emisiunea lui Cătălin Măruță, însă Radu a fost luat prin surprindere de întrebări, astfel că a stat ceva timp pe gânduri, neștiind ce să răspundă întrebărilor primite. În momentul în care a primit prima întrebare, Radu Vâlcan a avut nevoie de aproximativ un sfert de oră de gândire, timp în care i s-a alăturat în platou și Dana Rogoz, care fusese invitată la Măruță înainte ca acesta să ajungă. Mai mult, Măruță a sunat-o și pe Adela Popescu, în direct, în speranța că, auzind-o pe soția lui, Radu va răspunde în cele din urmă ceva. Așa s-a și întâmplat.

La prima întrebare „Cu cine te-ai fi căsătorit dacă Adela Popescu nu ar fi existat?”, Radu a răspuns „Dana”, iar Adela Popescu a intervenit: ”L-aș da la o prietenă pe mâini bune, ar merge Dana Rogoz.”. Dana Rogoz: ”Mulțumesc! Chiar  a meritat să rămân, sincer.”

De asemenea, la cea de-a doua întrebare, Radu Vâlcan a nominalizat-o pe  Laura Cosoi, însă a cerut să nu fie rostită întrebarea, alegând să mănânce iute. Cea de-a treia întrebare a fost „Spune trei defecte ale soției tale”, Radu enumerând: „dezordonată, neatentă la volan, vorbește mult la telefon.”

La a patra întrebare, prezentatorul de la Insula iubirii s-a autonominalizat, preferând să nu o citească, așada mâncând din nou iute. La a cincea întrebare „Părăsești țara și ești obligat s-o lași pe Adela pe mâinile unui bărbat, pe cine ai alege: Cove, Mihai Petre sau Răzvan Fodor?”. Radu Vâlcan a răspuns ferm: Răzvan Fodor.

Adela Popescu, trăiri îngrozitoare înainte de a treia naștere

Adela Popescu, trăiri îngrozitoare înainte de a treia naștere. Prezentatoarea tv se poate declara o femeie împlinită după ce a devenit mămică pentru a treia oară. Adela Popescu are trei băieți absolut minunați, iar Radu Vâlcan este cel mai fericit tătic. Vedeta a declarat că nu a trecut prin momente ușoare la cea de-a treia naștere.

Actrița a ajuns la spital în zorii zilei, așteptând cu nerăbdare ca medicii să-i facă anestezie locală, pentru ca durerile să nu fie mari. Cu toate astea, blondina avea deja contracții foarte mari, iar medicul care s-a ocupat de ea a decis să nu-i injecteze o cantitate mare de anestezie.

Am ajuns în salon, m-am pregătit, apoi am mers în sala de nașteri pentru epidurală. Deja eram si mai dilatata, contracții dureroase și dese, așa ca s-a hotărât sa nu mi se injecteze cantitate mare de anestezie, doctorița mea, Anca Sultan, nedorind sa mai am pic pe expulzie.E important sa simți contracția din plin, astfel încât să poți împinge în climaxul ei. După injectare s-a așezat puțin liniștea. Foarte puțin. Mă dilatasem deja serios, ajunsesem la 8, efectul anesteziei trecea, eu eram în agonie”, a scris Adela Popescu pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: