Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani au dat Adela Popescu şi Radu Vâlcan pe o canapea. Mulți nu și-ar permite așa mobilier nici în rate

Câți bani au dat Adela Popescu şi Radu Vâlcan pe o canapea. Mulți nu și-ar permite așa mobilier nici în rate

Adela Popescu și Radu Vâlcan nu se mai uită la bani când vine vorba de confortul casei lor. Cum familia s-a mărit de curând, a fost prilej de casă nouă, iar cele două vedete s-au mutat într-o vilă superbă. Însă iată cât au dat pe o canapea, mulți nu ar putea nici să viseze la așa mobilier.

Odată cu al treilea copil, Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut nevoie de mai mult spațiu de desfășurare, așa că s-au mutat la casă nouă.

Vedete TV trăiesc acum într-o vilă de lux, unde au parte de mobilier extrem de prețios. Cel puțin asta putem spune despre canapeaua din sufragerie, pe care cei doi au cheltuit o avere.

Câți bani au dat Adela Popescu şi Radu Vâlcan pe o canapea

Radu Vâlcan și Adela Popescu trăiesc una dintre cele mai frumoase momente din viața lor, după ce le-a venit pe lume cel de-al treilea copil al cuplului, un băiețel de nota 10, noul frățior al lui Alexandru și a lui Andrei, ceilalți doi copii ai familiei.

Adela Popescu a născut pe data de 11 iulie cel de-al treilea băiețel al cuplului pe care îl formează cu prezentatorul de la Insula Iubirii, Radu Vâlcan.

A fost nevoie de o casă mai mare, zis și făcut! S-au mutat într-o vilă de lux, cu un design minimalist, așa cum și-au dorit vedetele.

Adela Popescu a dezvăluit fanilor din online prețurile obiectelor de mobilier din noua lor casă. Și nu sunt deloc … “accesibile”.

Doar pe canapeaua din sufragerie au cheltuit o avere. I-a costat nu mai puțin de 36.000 de lei. Cât despre lampa suspendată din camera de zi, aceea valorează “doar” 1.150 de lei.

Cum arată casa de lux a cuplului Adela Popescu și Radu Vâlcan

Fosta prezentatoarea Pro TV și partener de viață au postat imaginile cu noua lor locuință, după vacanța exotică din Maldive, pe care au petrecut-o cu copiii, dar și alături de Laura Cosoi și familia acesteia.

Imaginile din noua casă a cuplului Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut deliciul internauților, care au apreciat, în mare parte, bunul gust al celor două vedete TV.

“Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au mutat recent în noua lor casă, unde beneficiază de mai mult spațiu pentru familia lor în creștere. Au optat pentru un stil minimalist, foarte cald și primitor, unde atât ei, cât și copiii să se simtă foarte bine. Conceptul de amenajarea a fost realizat de noi, în conformitate cu dorințele și nevoile familiei.”, au scris pe Facebook cei de la firma care s-a ocupat de conceptul de amenajare al casei celor două vedete.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: