Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu, trăiri îngrozitoare înainte de a treia naștere. Soția lui Radu Vâlcan a avut dureri insuportabile: „Am simțit că mă prăbușesc”

Adela Popescu, trăiri îngrozitoare înainte de a treia naștere. Soția lui Radu Vâlcan a avut dureri insuportabile: „Am simțit că mă prăbușesc”

GALERIE FOTO (2) Adela Popescu, trăiri îngrozitoare înainte de a treia naștere.

Adela Popescu, trăiri îngrozitoare înainte de a treia naștere. În urmă cu câteva zile, Adela Popescu a adus pe lume cel de-al treilea copil. Prezentatoarea are acum trei copii, fiind extrem de mândră de aceștia. Cu toate astea, soția lui Radu Vâlcan a făcut dezvăluiri incendiare despre momentele petrecute înainte de naștere. Blondina a avut dureri îngrozitoare.

Adela Popescu, trăiri îngrozitoare înainte de a treia naștere. Soția lui Radu Vâlcan a avut dureri insuportabile: „Am simțit că mă prăbușesc”

Adela Popescu, trăiri îngrozitoare înainte de a treia naștere. Prezentatoarea tv se poate declara o femeie împlinită după ce a devenit mămică pentru a treia oară. Adela Popescu are trei băieți absolut minunați, iar Radu Vâlcan este cel mai fericit tătic. Vedeta a declarat că nu a trecut prin momente ușoare la cea de-a treia naștere.

Actrița a ajuns la spital în zorii zilei, așteptând cu nerăbdare ca medicii să-i facă anestezie locală, pentru ca durerile să nu fie mari. Cu toate astea, blondina avea deja contracții foarte mari, iar medicul care s-a ocupat de ea a decis să nu-i injecteze o cantitate mare de anestezie. „Am ajuns în salon, m-am pregătit, apoi am mers în sala de nașteri pentru epidurală. Deja eram si mai dilatata, contracții dureroase și dese, așa ca s-a hotărât sa nu mi se injecteze cantitate mare de anestezie, doctorița mea, Anca Sultan, nedorind sa mai am pic pe expulzie.E important sa simți contracția din plin, astfel încât să poți împinge în climaxul ei. După injectare s-a așezat puțin liniștea. Foarte puțin. Mă dilatasem deja serios, ajunsesem la 8, efectul anesteziei trecea, eu eram în agonie„, a scris Adela Popescu pe Facebook.

Adela Popescu a nascut al treilea copil

În tot acest timp, Adela credea că bebelușul se pregătește să iasă afară, dar medicul i-a spus că încă este sus, epuizând-o pe vedetă. „Am simțit că mă prăbușesc când am aflat că bebelușul era încă sus, nu voia deloc să coboare, în condițiile în care eu simțeam că nu mai pot. Durerile erau inimaginabile și bebelușul nu voia să iasă. Nu mai aveam nicio variantă, era one way. Tot ce puteam face era să împing cu toată ființa mea, triplând durerea ce mi-e peste putință să o descriu”, a mai spus vedeta. În cele din urmă, soția lui Radu Vâlcan a adus pe lume cel de-al treilea copil, după care a izbucnit în plâns, fiind fericită că a reușit să depășească și acest moment dificil.

Adela Popescu, prima noapte cu trei copii

În urmă cu câteva zile, Adela Popescu a dezvăluit pe Instagram cum a decurs prima noapte cu trei zile. Pe 11 iulie, vedeta tv a născut cel de-al treilea băiat. Fosta moderatoare de la Pro Tv recunoaște că nu îi este ușor, dar speră să se obișnuiască în următoarea perioadă.
Am ajuns acasă, am trecut de prima noapte care a fost grea, dar știam că așa va fi, adică nu m-a luat prin surprindere. Au fost și lucruri foarte plăcute, adică întâlnirea copiilor, a fost peste așteptări.Suntem la început cu alăptarea, nu este ușor nici de data asta, dar știu că va fi. O să fie câteva zile de chin și țipete, dar o să fie bine. Am să revin să vă mai povestesc cum a fost cu nașterea, cu întâlnirea copiilor, cum a fost cu prima noapte, cum a fost cu alăptarea”, a spus Adela Popescu pe pagina sa de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: