Redactia.ro
Home » Monden » Cadou emoționant pentru Adela Popescu după ce a devenit mamă a treia oară: ”Ca să nu mai uit!„

Cadou emoționant pentru Adela Popescu după ce a devenit mamă a treia oară: ”Ca să nu mai uit!„

Adela Popescu, imagine emoționantă alături de cei trei băieți ai săi

Adela Popescu a avut parte de un cadou inedit atunci când a revenit acasă cu cel de-al treilea bebeluș, adus pe lume în aceste zile. Actrița a împărtășit momentul fanilor.

Cadou emoționant pentru Adela Popescu după ce a devenit mamă a treia oară: ”Ca să nu mai uit!„

Adela Popescu a primit un tort la întoarcerea acasă cu cel de-al treilea copil. Actrița a postat cadoul pe rețelele de socializare și a ținut să sublinieze că decorațiunile sunt detalii importante despre venirea pe lume al celui de-al treilea ei fiu.

„Ca să nu mai uit, cum îi e obiceiul, toate detaliile astea”, a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare, în dreptul imaginii postate, potrivit Spynews.

Adela Popescu a primit un tort verde dechis ornat cu un ursuleț, o lună, biluțe albe și stele. În mijloc scrie Avionel pe o stea.

Adela Popescu, despre prima noapte cu bebelușul ei, atunci când a ajuns acasă

Actrița a mai mărturisit fanilor că nu a fost deloc ușoară prima noapte cu cel mic. Dincolo de asta, cei doi frați ai mezinului abia venit pe lume s-au bucurat când au făcut cunoștință cu acesta.

„Am ajuns acasă, am trecut de prima noapte care a fost grea, dar știam că așa va fi, adică nu m-a luat prin surprindere. Au fost și lucruri foarte plăcute, adică întâlnirea copiilor, a fost peste așteptări. Suntem la început cu alăptarea, nu este ușor nici de data asta, dar știu că va fi. O să fie câteva zile de chin și țipete, dar o să fie bine. Am să revin să vă mai povestesc cum a fost cu nașterea, cu întâlnirea copiilor, cum a fost cu prima noapte, cum a fost cu alăptarea”, a spus Adela Popescu pe contul ei de Instagram.

Nașterea celui de-al treilea bebelușa decurs cu vine, a anunțat Adela Popescu pe rețelele de socializare în ziua când a născut.

Uraaaaa! 🎉🎉🎉🎉
S-a infaptuit!
Baietelul nostru a venit pe lume sa ne arate ca el face mai mult ca zece fetite. :)))
Si face! Ca e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg si s-a nascut dupa o agonie de aproape patru ore.
Eu nu ma mai satur sa il pup, sa il miros si sa ii povestesc despre nazdravanii de fratiori ce il asteapta acasa.
Tati a avut si el voie sa ne viziteze 20 de minute cat sa ne bucuram impreuna, ca si de data asta, la nasterea lui, la fel ca a fratiorilor, ploua. ❤️
Ps: Anca Sultan, ne-a iesit si de data asta. Multumesc!
Ps.2: Pentru ca este un subiect de interes, la maternitatea la care am nascut eu, tatii au voie la vizita 20 min, in intervalul 16:00-18:00 doar pe baza unui test pcr negativ sau a dovezii vaccinarii anti covid.„, a fost mesajul publicat de Adela Popescu.

Radu Vâlcan a avut mari emoții pentru nașterea copilului. Se temea că Adela Popescu va naște în mașină, în drum spre spital. „Și pentru ca astazi aveam programare din nou la medic, pe lista intrebarilor Radu mi-a subliniat trei: daca nasc in masina, in drum spre maternitate, el ce face? 😳, pentru ca la ultima ecografie bebelusul se juca cu cordonul ombilical, exista riscul sa il rupa? 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳, daca ajungem in timp util, sa spunem, are voie sa stea pe hol in timpul nasterii? Mi-a fost jena sa ii adresez intrebarile astea doamnei doctor @dr_anca_sultan , m-am limitat doar la a afla daca totul este bine. 🙂 Si este. ❤️ Stiu, stiu ca esti emotionat si ca perioada asta e foarte incarcata. Dar eu sunt alaturi de tine si cand iti este greu, bazeaza-te pe mine. Sunt aici sa te sustin. 😡😡😡 @raduvalcan„, a mai scris Adela Popescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: