Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au adus cel de-al treilea copil acasă. Cum au reacționat Andrei și Alexandru la vederea frățiorului lor

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au adus cel de-al treilea copil acasă. Cum au reacționat Andrei și Alexandru la vederea frățiorului lor

GALERIE FOTO (4) Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au adus cel de-al treilea copil acasă. Cum au reacționat Andrei și Alexandru la vederea frățiorului lor

Adela Popecu și Radu Vâlcan și-au adus bebelușul acasă, după trei zile de când prezentatoarea TV a născut. Cei doi băieței, Andrei și Alexandru, au avut și prima reacție când l-au cunoscut pe frățiorul lor. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au adus cel de-al treilea copil acasă. Cum au reacționat Andrei și Alexandru la vederea frățiorului lor

Au trecut trei zile de când Adela Popescu a adus pe lume al treilea băiețel al ei și al lui Radu Vâlcan. Cei doi părinți și-au dus bebelușul acasă, iar reacția pe care au avut-o Andrei și Alexandru a fost delicioasă. Cei doi băieți și-au cunoscut frățiorul mai mic.

În drum spre casă soția lui Radu Vâlcan a făcut o oprire la grădiniță. Cei doi i-au luat de la grădiniță pe Alexandru și Andrei, care și-au văzut frățiorul pentru prima dată de când a venit pe lume. Adela Popescu a născut duminică, 11 iulie, iar din moment ce nu au fost permise vizitele la spital, cei doi au avut ocazia să-și cunoască frățiorul.

Reacția micuților au fost total opuse, spre amuzamentul părinților. În timp ce unul dintre ei se bucură de venirea pe lume a mezinului, celălalt vrea să-l bată. Adela Popescu a mai spus că au schimbat și mașina, acum că familia lor s-a mărit cu încă un membru.

”Mergem să luam copiii de la grădiniță și să vedem cum reacționează. Primul a zis că o să-l bată, celălalt că o să-l pupe. Ne-am schimbat și mașina, nu există una mai mare”, a declarat prezentatoarea de la Pro TV pe InstaStory.

Cum se va numi al treilea copil al Adelei Popescu

Radu Vâlcan a vorbit, în urmă cu câteva zile, despre numele pe care el și soția lui l-au ales pentru al treilea copil. Prezentatorul de la ”Insula Iubirii” nu a spus exact care va fi numele, însă a declarat că acesta va începe tot cu litera „A”.

”Este o combinație între Andrei și Alexandru, e prea mic. Totul este pregătit. Am terminat în timp camera lui și îl așteptăm cu drag”, spunea Radu Vâlcan la Antena Stars.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sun căsătoriți de șase ani și au devenit părinți în 2016. În 2018 s-a născut și cel de-al doilea copil. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei „Iubire și Onoare” de la Acasă TV, cu mai bine de un deceniu în urmă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: