Redactia.ro
Home » Monden » Ce fotografie a postat Radu Vâlcan cu Adela Popescu în lenjerie intimă. „Iartă-mă…”

Ce fotografie a postat Radu Vâlcan cu Adela Popescu în lenjerie intimă. „Iartă-mă…”

GALERIE FOTO (4) Ce fotografie a postat Radu Vâlcan cu Adela Popescu în lenjerie intimă

Ce fotografie a postat Radu Vâlcan cu Adela Popescu în lenjerie intimă. Adela Popescu va naște peste câteva zile cel de-al treilea copil, iar Radu Vâlcan se pregătește intens pentru momentul special. Recent, prezentatorul tv și-a surprins fanii cu o fotografie inedită în care apare soția sa, Adela. Blondina apare în lenjerie intimă și cu burtica la vedere.

Ce fotografie a postat Radu Vâlcan cu Adela Popescu în lenjerie intimă. „Iartă-mă…”

Ce fotografie a postat Radu Vâlcan cu Adela Popescu în lenjerie intimă. Peste doar câteva zile, Adela Popescu și Radu Vâlcan își vor strânge în brațe cel de-al treilea copil. Fosta prezentatoare de la Pro Tv este în al nouălea cer, mai ales că va aduce pe lume tot un băiețel. Așadar, fără alte discuții, putem spune că Adela Popescu va fi „soacra cu trei nurori”.

Înainte de a merge la spital, Radu Vâlcan a postat o imagine surprinzătoare cu soția sa, ba chiar cerându-și iertare pentru gestul său. Prezentatorul tv a publicat o imagine cu soția sa pentru a le arăta internauților cum arată aceasta înainte de naștere. Adela i-a trimis recent poza soțului ei în care apare în lenjerie intimă și cu burtica la vedere,  iar acesta nu s-a putut abține și a publicat-o pe Instagram. De asemenea, Radu le-a mărturisit fanilor săi că este foarte mândru de soția sa. În descrierea pozei, fostul actor i-a cerut scuze fostei actrițe pentru că a postat imaginea. ”Mi-a trimis iubita mea poza asta. Nu m-am putut abține să nu vi-o arăt. Iartă-ma, @adela_popescu, că dau din casă! ❤️”, a scris Radu Vâlcan în dreptul imaginii.

Adela Popescu, in lenjerie intima

Adela Popescu urmează să ajungă la maternitate pentru a aduce pe lume cel de-al treilea copil. Într-un interviu, actorul din Iubire și onoare a declarat că abia așteaptă să-și strângă copilul în brațe și că este foarte emoționant pentru soția sa, chiar dacă este la cea de-a treia naștere. El speră ca lucrurile să decurgă normal și să nu fie nevoită apeleze la cezariană. ”Adela se simte foarte bine. Deja ne pregătim, pentru că mai sunt, după spusele medicului ginecolog, o chestiune de câteva zile, dar născând natural nu știm exact când va avea loc evenimentul (…) ”În rest așteptăm, avem emoții, ea se simte foarte bine, evident că e obosită, lucruri specifice acestei perioade”,a declarat Radu Vâlcan pentru Antena Stars.

Adela Popescu, emoții la cea de-a treia sarcină

Aflată pe ultima sută de metri, Adela Popescu este emoționată că va naște cel de-al treilea băiețel al familiei, dar cu toate astea este încrezătoare că totul va fi bine. Adela are experiență la acest capitol, dar ca orice mamă, are emoții înainte de fiecare naștere. “În primul rând, acum mă preocupă foarte tare care este povestea asta cu Covid-ul. În clipa în care te internezi ți se face un test Covid-19 și dacă ești pozitiv ești mutat la o maternitate suport Covid. Asta înseamnă că naști cu medicul de gardă, nu ai voie să îți vezi copilul … Ceea ce nu e chiar o bucurie atunci când naști natural și probabil că nici la cezariană. De aceea, am spus că ar fi ideal ca în ultimele două săptămâni să mă izolez, să mă închid în casă, ca să nu risc chiar pe final să mă îmbolnăvesc”, a spus Adela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: