Redactia.ro
Home » TV » Adela Popescu, infectată cu Covid-19 pentru a doua oară. Cum se simte vedeta Tv

Adela Popescu, infectată cu Covid-19 pentru a doua oară. Cum se simte vedeta Tv

Adela Popescu s-a infectat pentru a doua oară cu virusul Covid-19. A făcut două teste, iar ambele au ieșit positive. Cum se simte de această dată vedeta Tv.

În urmă cu puțin timp, a apărut informația că Adela Popescu s-a infectat pentru a doua oară cu virusul Covid 19.

Adela Popescu, infectată cu Covid-19 pentru a doua oară. Cum se simte vedeta Tv

Adela Popescu a mai trecut prin Covid-19 anul trecut. Atunci a fost nevoită să stea în carantină. În prezent vedeta și-a făcut două teste și ambele i-au ieșit pozitive. Ea a spus că se simte mult mai bine decât prima dată, dar o doare gâtul și îi curge nasul.

,,Am două teste pozitive. Mă simt mai bine decât data trecută. Îmi curge nasul și gâtul mă doare. Nu sunt daună totală”, a mărturisit vedeta la Vorbește Lumea.

Vedeta a mai spus că nu îi poate proteja pe cei dragi și că o parte foarte mare din România este infectată cu Covid-19 la momentul actual.

,,Noi ne izolăm toți, acum ce să zic, nu pot să îi protejez pe cei dragi, cei dragi nu m-au protejat pe mine. Dar o mare parte din România are Covid-19″, a mai spus Adela Popescu.

Vorbește Lumea, prezentată de Cabral

Deși trebuia să-i țină locul lui Cătălin Măruță în emisiune, Adela Popescu a fost și ea depistată pozitiv cu Covid și s-a izolat. La rândul său, Shurubel a fost și el nevoit să se izoleze, fiind contact direct.

Primul depistat pozitiv cu Covid din echipa prezentatorilor de la Vorbește Lumea a fost Bogdan Ciudoiu, care a lipsit de joi de la emisiune, fiind izolat, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată. Acum toți cei trei prezentatori se află în izolare.

Așa se face că emisiunea de vineri a fost prezentată de Cabral.

„Îți mulțumesc foarte mult că ești acolo în platou. Mi-am dorit foarte mult să vii tu. I-am spus și Andreei asta”, i-a spus Adela lui Cabral la Vorbește Lumea, unde a avut o intervenție video.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: