Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu, replici savuroase cu fiii ei: „Grave sunt alte lucruri, nu asta”

Adela Popescu, replici savuroase cu fiii ei: „Grave sunt alte lucruri, nu asta”

GALERIE FOTO (2) Adela Popescu, replici savuroase cu fiii ei

Adela Popescu, replici savuroase cu fiii ei. Prezentatoarea Tv se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Adela este mama a trei băieți minunați, dar care o surprind zilnic. Recent, vedeta le-a relatat fanilor din mediul online un dialog inedit cu fiii săi.

Adela Popescu, replici savuroase cu fiii ei: „Grave sunt alte lucruri, nu asta”

Adela Popescu formează un cuplu cu Radu Vâlcan, iar împreună au trei copii minunați. Actrița a adus pe lume trei băieți, iar cel mai mic are un an. Andrei, Alexandru și Adrian sunt cele mai mari bucurii ale Adelei Popescu. Chiar dacă este ocupată, vedeta reușește să își facă timp pentru copiii ei,iar momentele petrecute cu ei sunt savuroase. Recent, soția lui Radu a relatat în mediul online o discuție savuroasă cu cei doi băieți mai mari. Adela recunoaște că meseria de mamă nu este deloc ușoară, mai ales când ai trei copii.

Dar chiar și așa, ea este plină de satisfacții și prezentatoarea de la PRO TV nu ratează nicio ocazie de a sublinia micile bucurii trăite alături de micuții săi. Adela a povestit o întâmplare care a avut loc miercuri seara, chiar înainte de culcare. Adela i-a rugat pe cei doi copii mai mari să stea cuminți și să nu aprindă lumânarea, pentru ca Adela să îl poată culca pe cel mic. Deși au fost rugati să fie cuminți, Andrei și Alexandru au aprins lumina și l-au trezit pe Adrian. ,,Alexandru și Andrei, ați văzut că îl adormeam pe Adrian. V-a rugat mama să nu aprindeți lumina și voi tot ați aprins-o și l-ați trezit. Sunt puțin supărată pe voi.„, i-a certat vedeta pe doi dintre copiii ei.

Însă Adela a primit un răspuns la care nu se aștepta, dar care a amuzat-o teribil. „Mami, grave sunt alte lucruri, nu ăsta”, ar fi fost replica pe care a primit-o Adela de la copii.

Adela, dialog haios cu fiii sai

Adela Popescu, despre viața cu trei copii

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi nu se plictisesc niciodată, mai ales după ce au devenit părinți de trei ori. Referitor la armonia din casa lor, prezentatoarea Tv susține că sunt puține momente de acest gen. „Atât de fragile sunt momentele de armonie într-o casă cu trei copii mici. Totul este minunat, te închini de liniştea şi armonia din familia ta şi, cât ai clipi, îi cade lui Andrei lingura din farfurie şi începe „distracţia. Copiii se schimbă de la o zi la alta, aşa că e tare greu să crezi că ai găsit o reţetă care funcţionează. E important cât dorm, dacă le e foame, tu câtă răbdare ai în acel moment. Aşa că predictibilitate ZERO, poate doar după ce se culcă. Dar ne iubim tare-tare şi luptăm să trăim conştienți de măreţia momentelor acestora unice și irepetabile.”, a declarat Adela Popescu, potrivit viva.

Pentru că sunt extrem de ocupați, pe plan profesional, Adela susține că nu există o regulă după care să aibă grijă de copii. Radu și Adela se ajută reciproc de fiecare de cele mai multe ori, să-și susțină soția. „Fiecare cum apucă, nu există momente pe care ni le-am împărțit într-un fel anume şi nici vreo regulă bine stabilită anterior. Pentru că sunt încă mici, caută mereu atenția mamei, motiv pentru care încerc să o ajut cum pot, să o mai degrevez, să se odihnească. „, a spus Radu Vâlcan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: