Redactia.ro
Home » TV » Adela Popescu și Radu Vâlcan, noi pregătiri pentru botezul celui de-al treilea băiețel al familiei. Cine sunt nașii: “Nu se supără”

Adela Popescu și Radu Vâlcan, noi pregătiri pentru botezul celui de-al treilea băiețel al familiei. Cine sunt nașii: “Nu se supără”

Adela Popescu și Radu Vâlcan au început pregătirile pentru botezul celui de-al treilea băiețel al familiei! Însă toată lumea se întreabă cine sunt nașii micuțului Adrian. Iată ce spune vedeta Pro TV.

Mamă a trei copii, Adela Popescu a dezvăluit că a trecut prin mari emoţii când a program botezul celui de-al treilea băiețel al familiei și a fost nevoită să anuleze tot brusc, din cauza problemelor de sănătate. Iată că acum, alături de soțul ei Radu Vâlcan, este gata să reia toate pregătirile pentru creștinarea micuțului Adrian.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, noi pregătiri pentru botezul celui de-al treilea băiețel al familiei

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au trecut prin mai multe emoții cu botezul micuțului Adrian în ultimul an. Vedeta TV a aflat că este infectată cu Covid-19 chiar înainte de creștinarea celul mai mic membru al familiei.

Așa se face că pasul important pentru orice familie, creştinarea a fost amânată de Adela Popescu şi Radu Vâlcan în ultimul moment. Mai exact, cu doar două zile înainte de eveniment, celebrul cuplu a decis să anuleze toate planurile.

A așteptat cu răbdare să își revină pe deplin cu sănătatea, a revenit chiar și pe Tv, așa că acum Adela Popescu se poate gândi din nou la botezul micuțului Adrian.

“Am aflat că sunt pozitivă cu două zile înainte de botez, așa că am amânat brusc! Nu cred că vom aștepta să treacă valul patru, ci vom face într-un mediu extrem de restrâns: familia și nașii.” a declarat vedeta.

Adela Popescu, cine sunt nașii micuțului Adrian: “Nu se supără”

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au ales și naşii lui Adrian, cel mai mic membru al familiei! Aceștia ar fi prieteni apropiaţi ai familiei.

“Așa cum am făcut și la căsătorie, dar și la primii băieți, nași vor fi niște prieteni apropiați de familie. Consider că nașii sunt parte din familia extinsă, și tocmai din acest motiv noi nu ne-am dorit să facem din asta… un proces de selecție sau ceva extrem de public. Iar cei care ne sunt apropiați știu asta, așa că nu se supără“ a mărturisit Adela Popescu, pentru viva.ro.

Radu Vâlcan şi Adela Popescu au o poveste de iubire trainică, aceştia fiind împreună de 11 ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare în cadrul producţiei “Iubire şi onoare”, unde, s-a aprins flacăra iubirii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: