Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu trebuie să nască din moment în moment. „Sunt cu inima cât un purice”

Adela Popescu trebuie să nască din moment în moment. „Sunt cu inima cât un purice”

GALERIE FOTO (2)

Adela Popescu, una dintre cele mai iubite vedete de al noi va deveni mămică din nou. Din moment în moment, prezentatoarea va da naștere celui de-al treilea băiețel a familiei Vâlcan. Vedeta așteaptă cu nerăbdare momentul și își ține fanii la curent cu activitatea sa zilnică, dar și cu evoluția sarcinii.

Adela Popescu plină de emoții înainte de naștere

Adela Popescu a publicat astăzi o fotografie în care apare cu burtica de graviduță. Vedeta a precizat că este în a 37-ea săptămână de sarcină, asta însemnând că din moment în moment va aduce pe lume un nou prințișor în familia Vâlcan.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt două vedete care nu se sfiesc să își pună viața pe tavă în mediul online, drept pentru care sunt și unul dintre cuplurile preferate ale românilor. Peste un milion de oameni îi urmăresc îndeaproape activitatea prezentatoarei pe instagram. Adela a ținut să le lase și un mesaj în dreptul fotografiei cu burtica în care a precizat că are emoții mari.

O poza bruta, neretusata, din casa noastra cu copii, deci cu dezordine, cu burta mandra, privirea increzatoare si inima cat un purice. 💙 #37weekspregnant #tictac„, a fost mesajul publicat de Adela Popescu.

Ce i-a spus medicul Adelei la ultima vizită și care sunt temerile lui Radu Vâlcan

Adela Popescu a fost însoțită de Radu Vâlcan la ultima vizită la medic. Se pare că doctorul Adelei i-a transmis că sarcina se dezvoltă bine și că totul este în parametrii normali. Radu Vâlcan însă este cel emoționat și foarte stresat de venirea pe lume a copilului lor, deși cei doi au mai trecut deja de două ori prin această experiență.

Doamne, cat de important a fost ca in perioada asta grea sa vin fara nicio emotie la intalnirile cu Aladin/Avionel 🙂 Asta si pentru ca, din fericire, totul a decurs bine pana acum din punct de vedere medical, dar si pentru ca nu am fost nevoita sa vizitez un spital de fiecare data cand aveam stabilite controalele, ci veneam intr-un loc minunat, cu aparatura si specialisti in care am mare incredere. Si pentru ca astazi aveam programare din nou la medic, pe lista intrebarilor Radu mi-a subliniat trei:
-daca nasc in masina, in drum spre maternitate, el ce face? 😳
-pentru ca la ultima ecografie bebelusul se juca cu cordonul ombilical, exista riscul sa il rupa? 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳
-daca ajungem in timp util, sa spunem, are voie sa stea pe hol in timpul nasterii? Mi-a fost jena sa ii adresez intrebarile astea doamnei doctor @dr_anca_sultan , m-am limitat doar la a afla daca totul este bine. 🙂
Si este. ❤️„, a fost mesajul Adelei Popescu transmis urmăritorilor de pe instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini