Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu, ultima călătorie înainte de nașterea celui de-al treilea copil. Unde a dus-o Radu Vâlcan pe prezentatoare

Adela Popescu, ultima călătorie înainte de nașterea celui de-al treilea copil. Unde a dus-o Radu Vâlcan pe prezentatoare

Nu mai este mult până ce Adela Popescu va da naștere celui de-al treilea copil. Frumoasa prezentatoare TV le-a povestit zilele trecute internauților despre ultima ei călătorie înainte de a naște. Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au petrecut weekendul acasă la bunica lui Radu pentru a petrece timp cu familia, înconjurată de natură și aer curat.

Adela Popescu a spus că a decis să nu-i mai ducă vineri pe cei mici la grădiniță și să pornească într-o mică aventură în natură. Blondina a fost bucuroasă că a putut petrece timp cu cei apropiați într-un cadru plin de verdeață unde copii s-au putut juca și bucura de vremea frumoasă.

Nu stiu cat voi mai putea calatori, asa ca ne-am propus ca de Sfanta Elena sa mai dam, probabil, o ultima tura la Susani, cel putin pana nasc. Asa ca vineri nu am dus copiii la gradinita, am pus trei haine intr-o geanta si ne-am imbarcat in masina noastra cea noua. Asta e un subiect asupra caruia ma voi intoarce cat de curand. 🙂 Revenind, ne-am oprit la luam cirese si pepene si am urcat repejor pana la bunica lui Radu, Elena si ea. ❤️ Dupa pupicii dulci, am pornit spre Susani. La ora potrivita cat sa doarma copiii mare parte din drum. Am ajuns pe dupa-amiaza direct la gratar. Pui de casa, salata de verzituri, vin rece si paine la cuptor. Plus un pahar de sampanie ,doar ciocnit, cu nasa mea si ea tot Elena. Cum au ajuns copiii s-au descaltat si au pornit explorarea prin curte.
Si pe garduri. Si prin cotete. Si pe dealuri. Si prin copaci. Cine suntem noi sa ii deranjam. Sau pe ei noi. 🙂 Un weekend linistit, in familie. Exact cum ne-am dorit. Acum deja parcam in fata casei. Visez la cirese si pepene rosu. Zice @raduvalcan ca daca mai continuam asa nu vom mai avea cu ce sa platim intretinerea. Se alinta. 🙂„, a povestit Adela Popescu pe pagina sa de Instagram.

Fix asa faceam si noi cand mergeam la tara la bunici in vacanta. Aruncam incaltamintea si pana in toamna nu mai stiam de ea. Este minunat ca puteti sa i duceti acolo. Nastere usoara! „,”Ce frumos că ai unde să vă duceți la țară, la aer curat!!! Vă doresc o zi minunată!! ❤️❤️❤️”,”Nu comentez des, dar acum simt nevoia sa o fac. 😍 Imi place foarte mult cum postezi scene din viata asa cum e ea, fara regie si fara ipocrizie. 👏 Copiii vostri sunt cu adevarat fericiti, nu degeaba o sa aveti 3 crai frumosi!”, au fost o mică parte dintre mesajele primite de frumoasa prezentatoare din partea internauților.

Adela Popescu, probleme cu hormonii în sarcină

Adela Popescu va deveni curând mămică a trei băieței. Frumoasa prezentatoare nu mai are mult până ce va aduce pe lume cel de-al treilea copil. Se pare că în ultima perioadă Adela Popescu s-a confruntat cu o problemă cu hormonii și imediat le-a povestit fanilor săi de pe instagram despre perioada și simptomele pe care le are în ultimul trimestru de sarcină.

Adela Popescu a povestit că hormonii din sarcină îi fac necazuri și că de câteva zile tot izbucnește în plâns fără a avea vreun motiv de supărare. Prezentatoarea a mai spus că soțul ei, Radu Vâlcan a tras o sperietură groznică atunci când vedeta l-a sunat și a auzit-o plângând în telefon.

Din fericire, frumoasa mămică a găsit soluția rapid! Adela a povestit că a ajuns acasă și a mâncat ceva dulce și câteva fructe, iar starea ei s-a îmbunătățit semnificativ.

Si cum sustineam eu sus si tare ca „vai, dom’ ne, ce e aia sa iti faca necazuri hormonii”, cum am bufnit astazi intr-un hohot de plans in timp ce conduceam. Vai, dar ce am mai plans. Ce am mai jelit. M-a sunat Radu si i-a stat inima in primele secunde cand m-a auzit. Nici nu stiam ce sa ii spun ca am. Dar ma si enerva ca nu intelege. 🙂 Am ajuns acasa, am mancat o ciocolata, un castron mare de cirese si sunt ca noua. Usoara ca un fulg. Ati patit si voi de-astea?„, a fost mesajul transmis de Adela Popescu pe rețelele sociale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: