Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu, probleme cu hormonii în sarcină. „Ce am mai jelit. Lui Radu i-a stat inima”

Adela Popescu, probleme cu hormonii în sarcină. „Ce am mai jelit. Lui Radu i-a stat inima”

Adela Popescu va deveni curând mămică a trei băieței. Frumoasa prezentatoare nu mai are mult până ce va aduce pe lume cel de-al treilea copil. Se pare că în ultima perioadă Adela Popescu s-a confruntat cu o problemă cu hormonii și imediat le-a povestit fanilor săi de pe instagram despre perioada și simptomele pe care le are în ultimul trimestru de sarcină.

Adela Popescu a povestit că hormonii din sarcină îi fac necazuri și că de câteva zile tot izbucnește în plâns fără a avea vreun motiv de supărare. Prezentatoarea a mai spus că soțul ei, Radu Vâlcan a tras o sperietură groznică atunci când vedeta l-a sunat și a auzit-o plângând în telefon.

Din fericire, frumoasa mămică a găsit soluția rapid! Adela a povestit că a ajuns acasă și a mâncat ceva dulce și câteva fructe, iar starea ei s-a îmbunătățit semnificativ.

Si cum sustineam eu sus si tare ca „vai, dom’ ne, ce e aia sa iti faca necazuri hormonii”, cum am bufnit astazi intr-un hohot de plans in timp ce conduceam. Vai, dar ce am mai plans. Ce am mai jelit. M-a sunat Radu si i-a stat inima in primele secunde cand m-a auzit. Nici nu stiam ce sa ii spun ca am. Dar ma si enerva ca nu intelege. 🙂 Am ajuns acasa, am mancat o ciocolata, un castron mare de cirese si sunt ca noua. Usoara ca un fulg. Ati patit si voi de-astea?„, a fost mesajul transmis de Adela Popescu pe rețelele sociale.

Eu am plâns cu suspine la un film de comedie, sotul radea cu lacrimi de mine pentru ca ziceam printre hohotele de plans ” NU INTELEG DE CE PLANG!!”,”Usoara ca un fulg?😮 suntem in acelasi luna amândouă, Iar eu sunt balonata de nu pot manca nimic, si ce as mai manca de toate 😢”,”In timpul sarcinii ..nu…dar după ce am născut…ma jeleam din orice…dar…TRECE….„, au fost doar câteva dintre mesajele primite din partea fanilor.

Adela Popescu este însărcinată a treia oară

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi au împreună doi băieți superbi, iar acum ce-l de-al treilea este pe drum. Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară tot cu un băiețel, iar cei doi micuți sunt nerăbdători să își cunoască frățiorul mai mic care se va întregi curând cu familia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: