Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu a răbufnit. ”Mă, mai taci din gura aia că m-ai înnebunit”

Adela Popescu a răbufnit. ”Mă, mai taci din gura aia că m-ai înnebunit”

Frumoasa actriță Adela Popescu a trecut prin clipe dificile când se afla la locul de joacă cu băiețelul ei cel mic Andrei. Blondina le-a povestit fanilor ei de pe Instagram experința neplăcută prin care a trecut.

Se pare că o mămică din parcul în care se afla cu fiul ei cel mic a început să îl agreseze verban pe cel mic. Adela foarte deranjată de ceea ce a văzut s-a dus direct la ea să înțeleagă de ce femeia îi vorbește așa lui Adrei.

La acest loc de joacă am văzut o mămică că îl certa că vorbește prea tare, dar îl certa ca un adult. Eu nu sunt sensibilă la chestia asat, dar când vorbești cu un copil, mi se pare că e o manieră diferită. Ea vorbea ca un adult cu un alt adult. ”Mă, mai taci din gura aia că m-ai înnebunit de când ai venit!”, a fost confesiunea Adelei Popescu

Vedeta și-a cerut scuze politicos, deoarece mămica respectivă își adormise copilul în căruț chiar lângă tobogan. Adela Popesacu s-a confesat fanilor ei, spunându-le că acum după cele întâmplate regretă că a fost atât de amabilă cu doamna cu pricina.

Eu am prins discuția și am zis: „Îmi cer scuze dacă v-a deranjat, el încă nu vorbește foarte bine și poate că de asta”. Mă și enervează cât de amabilă am fost. (…) Dumneaei adormise un bebeluș de curând și căruciorul îl ținea lângă tobogan. Desigur, căruciorul se putea plimba, dar dumneaei îl ținea acolo. După ce am avut această intervenție supercivilizată, ea a zis ”Haideți, rezolvați problema că face așa de când a venit. Vorbește tare și îl deranjează pe ăsta mic”. L-am luat pe Andrei de acolo”, le-a povestit Adela Popescu internauților.

Adela Popescu este însărcinată a treia oară

Adela Popesacu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi au împreună doi băieți superbi, iar acum ce-l de-al treilea este pe drum. Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară tot cu un băiețel, iar cei doi micuți sunt nerăbdători să își cunoască frățiorul mai mic care se va întregi curând cu familia.

Cel mai amuzant este că e tot băiat. (…) Noi ni l-am dorit foarte mult. Eu m-am imaginat mamă de trei băieți. Mi se pare cel mai tare lucru să fii regina lor”, a declarat Adela Popesacu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: