Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu va avea bonă din Filipine. Câți bani îi va da lunar prezentatoarea tv

Adela Popescu va avea bonă din Filipine. Câți bani îi va da lunar prezentatoarea tv

GALERIE FOTO (5) Adela Popescu va avea bonă din Filipine

Adela Popescu va avea bonă din Filipine. Soția lui Radu Vâlcan va deveni peste câteva luni, mamă pentru a treia oară. Adela Popescu va aduce pe lume tot un băiat, artista mai având doi băieți, Alex și Andrei. Recent, blondina a mărturisit că va avea o bonă din Filipine pentru bebeluș, care va ajunge în familia sa peste o lună.

Adela Popescu va avea bonă din Filipine. Câți bani îi va da lunar prezentatoarea tv

Adela Popescu va avea bonă din Filipine. Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cel mai îndrăgit cuplu din showbiz. Cei doi au împreună doi băieți, Alexandru și Andrei, iar peste câteva luni, cei doi își vor strânge în brațe cel de-al treilea copil. Feicită și bnecuvântată, Adela Popescu se bucură de aceste momente și așteaptă nerăbdătoare să-și strângă băiețelul în brațe. Ei bine, dacă cu doi copii era dificil, acum situația va fi din ce în ce mai grea. Astfel, blondina s-a organizat și a angajat o bonă din Filipine. Potrivit Cancan.ro, bona va ajunge în familia Vâlcan peste o lună. “(…) Într-o lună și ceva ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am făcut toate demersurile. Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial.Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolam camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă camera din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”, a dezvăluit actrița.

Adela Popescu insarcinata a treia oara

În plină pandemie de coronavirus, cererea pentru bone filipineze a rămas constantă în România. Potrivit unui oficial, o bonă poate încasa lunat o sumă are pornește de la 500 de euro. În funcție de responsabilitățile pe care le va avea, bona angajată de Adela ar putea câștiga mai mult. „Avem sute de bone şi menajere care au devenit indispensabile în această perioadă. În Filipine noţiunea de familie este extinsă, îşi ajută părinţii, fraţii, surorile. În această perioadă simt o presiune şi mai mare. Sunt mult mai flexibile, muncitoare, blânde, responsabile. Sunt calde şi răbdătoare cu copiii”, a declarat Magdalena Peisakh, directoarea la agenţia Bone de nota 10.

Adela Popescu vrea să nască natural

În vârstă de 34 de ani, Adela Popescu se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Este însărcinată cu cel de-al treilea fiu, fiind nerăbdătoare să își cunoască copilul.

Într-un interviu virtual pentru emisiunea lui Măruță, actrița a spus că și de această dată își dorește să nască natural, cu toate că nașterea celui de-al doilea fiu, nu a fost deloc ușoară. „La Alexandru au fost 10 ore de travaliu. La Andrei 5, dar a fost mult mai dureros pentru că nu au avut timp să-mi facă epiduralul și practic am născut pe viu, pe viu, la rece, la rece, adică durerile alea pe care le simțeau mamele noastre și bunicile noastre le-am simțit și eu.Chiar sunt crunte. Cu toate astea, îmi doresc și a treia oară aceeași experiență pentru că, de fapt, ce simte o femeie care naște natural în travaliu simte o femeie care naște prin cezariană după naștere„, a spus Adela Popescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: