Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu și Radu Vâlcan, dezvăluiri despre impasul din căsnicie: ”Părem familia perfectă”

Adela Popescu și Radu Vâlcan, dezvăluiri despre impasul din căsnicie: ”Părem familia perfectă”

GALERIE FOTO (2) Adela Popescu și Radu Vâlcan, dezvăluiri despre impasul din căsnicie: ”Părem familia perfectă”

Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut dezvăluiri despre perioadele grele prin care au trecut în timpul căsniciei lor. Deși au întâmpinat probleme, cei doi au reușit să treacă peste cu brio și să fie și mai uniți ca până acum. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan, dezvăluiri despre impasul din căsnicie

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite și sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi urmează să devină părinți pentru a treia oară și abia așteaptă să-l cunoască pe noul membru al familiei.

Deși sunt un exemplu pentru multe cupluri, cei doi au întâmpinat de-a lungul relației și probleme, însă au reușit să le găsească o rezolvare, astfel au devenit o familie și mai unită. A fost la un moment dat un impas în căsnicie lor, iar cei doi au vorbit despre asta în cadrul unui interviu.

În ciuda faptului că par să formeze familia perfectă, cei doi au avut parte și de neînțelegeri și au existat perioade în care nu și-au vorbit. Din fericire, Adela Popescu și Radu Vâlcan au reușit să treacă peste orice obstacol și au gestionat foarte bine situațiile neplăcute.

”Părem familia perfectă pentru că normalitatea a devenit un lux în ziua de azi. Și oamenii, se pare, tânjesc după normalitate. Am avut perioade în care nu am vorbit chiar o săptămână, asta pentru că amândoi încercam să vedem cât duce celălalt, chiar dacă după o zi nici nu mai știam de ce ne-am certat. Și acum ne ciondănim destul de des, însă supărarea trece imediat. Nu mai avem loc de orgolii într-o casă plină de nevoi ale copiilor”, a declarat Adela Popescu.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, dezvăluiri despre impasul din căsnicie: ”Părem familia perfectă”

Adela Popescu și Radu Vâlcan așteaptă al treilea copil

Adela Popescu și Radu Vâlcan au deja doi copii, pe Alexandru, născut în 2016, și Andrei, născut în 2018. Iar acum urmează să vină pe lume un nou membru al familiei. Marele anunț a fost făcut, în direct la TV, în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”, pe care Adela Popescu o prezintă alături de Cove.

“Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu, și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu când mă gândesc mă gândesc la băiatul Antoniei, fie la cel al lui Paul Ipate. A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. Nu putem să îi spunem nici Adonis, că după îl poreclim Cove”, s-a destăinuit viitoarea mămică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: