Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu, prima poza cu burtica de graviduță. Cum îl va chema pe cel de-al treilea copil al vedetei

Adela Popescu, prima poza cu burtica de graviduță. Cum îl va chema pe cel de-al treilea copil al vedetei

GALERIE FOTO (5) Adela Popescu, prima poza cu burtica e graviduță.

Adela Popescu, prima poza cu burtica e graviduță. Prezentatoarea Tv a uimit pe toată lumea în urmă cu câteva luni, după ce a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Vedeta a făcut marele anunț în cadrul emisiunii pe care o prezenta împreună cu Cove, la Pro Tv. Recent, vedeta a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu burtica de graviduță. De asemenea, s-a găsit deja un nume pentru cel mic.

Adela Popescu, prima poza cu burtica de graviduță. Cum îl va chema pe cel de-al treilea copil al vedetei

Adela Popescu, prima poza cu burtica e graviduță. Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România, iar vestea că va deveni mamă pentru a treia oară, i-a uimit pe fanii săi. Mai surprinzător a fost faptul că actrița va aduce pe lume tot un băiețel, mai avand acasa doi baieti minunati. Vestea a fost dată de Adela Popescu în cadrul emisiunii Vorbește lumea, menționând că a simțit de multă vreme că va fi mamă de băieți. În urmă cu câteva ore, vedeta a postat o imagine pe rețelele de socializare, cu burtica de graviduță la vedere.

Burtica Adelei crește pe zi ce trece, iar sentimentul că va deveni pentru a treia oară mamă, o bucură enorm. Vedeta apare în sutien și îmbrăcată în pantaloni, lăsându-și burtica la vedere. De asemenea, alături de fotografie a postat și un mesaj. Se pare că deja s-a găsit un nume pentru mezinul familiei. Mai exact, Alexandru i-a găsit un nume frățiorului său, care urmează să vină pe lume peste patru luni. „VIONEL este numele pe care l-a ales Alexandru pentru fratele lui mai mic in timpul ecografiei la care a participat alaturi de mine.
-VIONEL?! De ce, Alexandru?
-Pentru ca seamana cu o soparla.
-Super, zic.
Iubitul lu’ mama, e un nume frumos, doar ca stii ca noi ne dorim sa inceapa cu A, ii raspund eu fericita ca am iesit frumos din impas.
-Atunci, Avionel. A zis el. 🙂,” a fost mesajul haios postat de Adela Popescu.

Adela Popescu, prima poza cu burtica e graviduț
Adela Popescu

Adela Popescu însărcinată cu cel de-al treilea copil

Adela Popescu va aduce pe lume cel de-al treilea copil al lui Radu Vâlcan, iar cei doi sunt extrem de fericiți. Deși nu mai prezintă show-ul de la Pro Tv, vedeta își ține zilnic fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Însărcinată în cinci luni, Adela îi sfătuiește pe cei care o urmăresc în online să meargă la doctor atunci când nu se simt bine pentru că fiecare zi amânată poate agrava problemele.

Mai mult, prezentatoarea tv a declarat că este foarte atentă cu starea sa de sănătate și își face des toate analizele indicate de medic. Bebelușul meu crește în burtică și are nevoie de un cămin’ sigur, așa că și în perioada asta dificilă a fost musai să merg la analize de sânge, ecografii. Dar știu că mulți au stat acasă, au ignorat simptome, probleme, au amânat să meargă la un control necesar, de teamă.Poate și eu, dacă eram în altă situație, m-aș fi ferit. Dar nu uitați că sănătatea noastră este pe primul loc, iar sănătatea noastră nu se rezumă doar la a fugi de COVID.E o nebunie ce se întâmplă în lume și e important să fim prudenți și precauți, dar dacă ai o problemă, mergi la medic!’, a scris Adela Popescu pe contul de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: