Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au despărțit! ”Separarea joburilor a fost un factor”

Motivul pentru care Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au despărțit! ”Separarea joburilor a fost un factor”

GALERIE FOTO (4) Motivul pentru care Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au despărțit! ”Separarea joburilor a fost un factor”

Adela Popescu și Dan Bordeianu au format cel mai adorat cuplu din showbiz, însă povestea lor de dragoste nu a durat prea mult. Acum, după ani de zile de la eveniment, s-a aflat motivul real pentru care cei doi au pus punct relației. 

Motivul pentru care Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au despărțit

În timpul telenovelelor românesc, Adela Popescu și Dan Bordeianu au fost unul dintre cele mai iubite cupluri. Cei doi au reușit să ajungă la sufletul publicului și astfel au lăsat un gust amar atunci când au ales să se despartă.

Cei doi și-au început relația după celebra telenovelă ”Numai iubirea”, luând naștere pe platourile de filmare. Relația dintre personajele Alina și Victor din serial s-a transformat într-o iubire ca-n basme între Adela Popescu și Dan Bordeianu în viața reală. Cei doi păreau de nedespărțit, iar fanii erau îndrăgostiți de-a dreptul de relația lor.

Oamenii erau înnebuniți să-i vadă, astfel că au urmat trei telenovele în care cei doi au jucat împreună, însă totul are un sfârșit. Despărțirea lor a venit ca un șoc pentru toată lumea, dar mai ales, pentru cei care îi divinizau. După ce și-au spus adio au tot apărut zvonuri legate de motivul despărțirii lor, speculațiile lovind dur în ambii actori.

Dan Bordeianu a vorbit în urmă cu ceva timp despre relația pe care a avut cu Adela Popescu și a mărturisit că aceasta s-a consumat atunci. Ambii aveau planuri de viitor și au decis atunci că cel mai bine este să se despartă.

Actorul a ținut să precizeze că va rămâne veșnic recunoscător telenovelelor care l-au propulsat în atenția publicului, fiind de părere că relația pe care a avut-o cu Adela Popescu s-a consumat din cauza mediului în care se aflau în permanență, timpul prea mult petrecut împreună a dăunat relației lor.

Motivul pentru care Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au despărțit! ”Separarea joburilor a fost un factor”

”Sunt recunoscator pentru aparitia in telenovele. Am invatat sa nu mai bag in seama ce vorbeste lumea, acele pareri vin din frustrari. M-am despartit de Adela Popescu pentru ca s-a terminat, s-a dus, s-a consumat. Drumurile s-au despartit, ea a ramas in sistemul ala si eu am mers mai departe. Separarea joburilor a fost un factor. E un mediu in care traiesti si se consuma acea relatie”, a spus Dan Bordeianu în urmă cu ceva timp.

Chiar dacă după despărțire, toată lumea spera la o împăcare, se pare că cei doi și-au văzut fiecare de drum și au găsit liniștea în brațele altor persoane. Dacă Dan Bordeianu și-a găsit fericirea în brațele soției sale, Teodora și a devenit tătic de fetiță, Adela Popescu se bucură de statutul de mămică a trei băieți, dar și de căsnicia de vis alături de prezentatorul de la ”Insula Iubirii”.

De ce a renunțat Dan Bordeianu la telenovele

Dan Bordeianu a făcut furori cu celebrele personaje din ”Numai Iubire”, ”Lacrimi de Iubire” sau ”Iubire ca-n filme”, însă a decis să spună adio carierei de actor în seriale. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artistul a reușit să frângă inimile a zeci, poate sute de tinere cu personajele cunoscute cărora le-a dat viață în celebrele telenovele românești, cu toate acestea, actorul a renunțat la lumina reflectoarelor.

Dan Bordeianu a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, imediat după ce a cunoscut succesul. Actorul a ținut să precizeze că obosise atât psihic, cât și fizic, mai ales că nu era genul de persoană care să nu poată să spună nu. Cu toate că s-a bucurat din plin de o mulțime de fani și de un succes colosal, Dan Bordeianu a zis adio telenovelelor care l-au făcut consacrat.

Motivul pentru care Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au despărțit! ”Separarea joburilor a fost un factor”

“Am obosit. Despre asta este vorba în telenovele sau în televiziune în orice proiect care are 200 de episoade. Eu am avut recordul de 32 de secvențe înregistrate pe zi. Orice om de film care aude chestia asta e pe jos, râde sau plânge. Filmezi 10, 15, 20 de ore și nu mai ești capabil să-ți faci meseria de actor. Eu nu puteam să spun nu”, povestea Dan Bordeianu în urmă cu ceva timp.

În prezent, Dan Bordeianu este un tătic fericit, un soț împlinit și se dedică în totalitate familei sale. Artistul locuiește la Brănești, în casa construită de tatăl lui.

Motivul pentru care Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au despărțit! ”Separarea joburilor a fost un factor”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: