Redactia.ro
Home » Homepage » Adela Popescu, primele declarații după anunțarea veștii că este însărcinată. „Radu a fost cel care mi-a dat vestea”

Adela Popescu, primele declarații după anunțarea veștii că este însărcinată. „Radu a fost cel care mi-a dat vestea”

Adela Popescu este însărcinată a treia oară! Prezentatoarea de la PRO TV a anunțat, astăzi, în cadrul emisiunii ,,Vorbește Lumea” de la PRO TV că va fi mamă pentru a treia oară.

Adela Popescu, primele declarații după anunțarea veștii că este însărcinată

Adela Popescu este însărcinată a treia oară! Adela Popescu și Radu Vâlcan vor fi părinți pentru a treia oară. Cei doi au împreună doi băieți, Alexandru și Andrei.Prezentatoarea emisiunii ,,Vorbește Lumea” de la PRO TV a dat vestea în cadrul ediției de astăzi a emisiunii pe care a prezentat-o până acum, alături de Cove.

Adela a făcut primele declarații după anunțul pe care l-a dat la TV. Prezentatoarea TV a mărturisit că a fost o sarcină așteptată, și pe care, atât ea, cât și Radu, și-o doreau foarte mult. Vedeta a vorbit și despre despărțirea de colegii de platou și cine îi va ține locul.

„În continuare este foarte emoționant… Nu am crezut că momentul va fi atât de intens. M-a emoționat foarte tare să-l văd și pe Cove asa, el nu este genul care să arate. Într-adevăr este o schimbare importantă, am mai trecut prin asta de două ori, sentimentele mele sunt mai puternice față de echipă, față de tot ceea ce-am trăit aici. 

Este o despărțire grea, dar o fac pentru ceva foarte important și toată atenția mea trebuie să se îndrepte spre siguranța bebelușului.”, a mărturisit Adela Popescu pentru PRO TV.

Adela a povestit că Radu este cel care a dat vestea.

,,Radu a fost cel care mi-a dat vestea. Eu mi-am făcut testul și el a fost cel care l-a urmărit. Nu se vedea nimic (..) La un moment dat, zice, e o liniuță. Ne-am uitat la el, l-am completat. Am mai făcut șase teste de atunci. Am fost emoționată, dar nu foarte surprinsă. Este un copil dorit.”, a mai spus Adela.

Adela a vorbit și despre perioada care urmează în viața ei și despre cum se va descurca cu cei trei copii.

,,Eu știu ce urmează. Știm că va fi infernal, dar pentru că ne mai doream foarte mult un copil, am considerat că nu avem de ce să mai amânăm asta. Adică era clar că nu vom fi împăcați cu ideea că nu mai avem un copil, așa că de ce să îl facem mai târziu, dacă putem să îl facem mai devreme”, a mai spus prezentatoarea TV.

Adela a fost și mai emoționată după ce, în cadrul emisiunii, fratele Adelei, Bobo, a intrat în direct în cadrul emisiunii și a felicitat-o pe Adela.  ,,Bravo, Adela! Felicitări!”, a fost mesajul acestuia. Adela a mai povestit că producătoarea emisiunii este cea care și-a dat seama prima dată.

,,Producătoarea emisiunii mi-a spus ‘cred că ești gravidă’. E lumina aia aparte. (…) Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream. E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie. Ce să vă fac mamă dacă nu aveți grijă? Cealaltă bunică a zis: asta e mamă! Bucurie mare de tot! Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe lună”, a mai spus Adela Popescu.

Adela a devenit mamă pentru prima dată în 2016, când l-a adus pe lume pe Alexandru. În 2018, Adela l-a adus pe lume și pe Andrei, pe 10 decembrie.

Lora va fi noua prezentatoare a emisiunii, cea care îi va ține locul Adelei, alături de Cove.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: