Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu la cea de-a treia sarcină! ”Sănătatea lui este primordială”

Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu la cea de-a treia sarcină! ”Sănătatea lui este primordială”

Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu la cea de-a treia sarcină! ”Sănătatea lui este primordială”

Adela Popescu trece printr-o serie de transformări de când este însărcinată cu cel de-al treilea copil! Vedeta a vorbit despre problemele cu care se confruntă. 

Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu la cea de-a treia sarcină

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare Tv din țară. Vedeta este o femeie puternică, conștientă de ceea ce se petrece și mai presus de toate, iubită de soțul ei, Radu Vâlcan, și nu pierde nicio ocazie să le povestească fanilor ei stările prin care trece.

De când este însărcinată cu cel de-al treilea copil, prezentatoarea Tv trece printr-o serie de transformări absolut normale, dar și prin câteva dificultăți care nu-i dau pace, dar nu se plânge. Aceasta a povestit într-un interviu perioada minunată pe care o traversează.

Adela Popescu a dezvăluit că cea de-a treia sarcină nu este cu mult diferită de celelalte două pe care le-a avut, însă există mici dificultăți cu care se confruntă. Potrivit declarațiilor acesteia, nu se poate odihni corespunzător și a început să respire din ce în ce mai greu.

”Eu am avut cele trei sarcini foarte ușoare. Sau poate sunt genul care nu se plânge și îmbrățișează schimbările cu normalitate. Sigur că respir greu, nu pot să mă mai aplec, mi-e somn tot timpul, nu pot să mă mai odihnesc cum trebuie din cauza poziției în pat etc. Pe lângă toate astea sunt ceilalți doi pui, care au nevoie de mine cu normă întreagă. Dar nu mă plâng, asta mi-am dorit”, a spus Adela Popescu pentru VIVA!.

Recent, Adela Popescu și-a făcut morfologia de trimestru doi, iar sarcina decurge perfect normal. În ceea ce privește modul în care-l va aduce pe lume pe cel de-al treilea băiețel, prezentatoarea Tv și-a exprimat dorința să nască natural, însă totul va depinde de sănătatea micuțului.

”Clar, îmi doresc să nasc tot natural. Sper să vrea și bebelușul. Sănătatea lui e primordială, așa că nu o să mă încăpățânez inutil”, a mai adăugat Adela Popescu.

Cum a reacționat Radu Vâlcan când Adela Popescu i-a spus sexul copilului

Adela Popescu a anunțat sexul celui de-al treilea copil pe care îl așteaptă, iar reacția soțului ei a fost una incredibilă. Radu Vâlcan va fi tată de băiat pentru a treia oară, dar dorința lui este să aibă și o fată. Radu se gândește deja la al patrulea copil.

Reacția lui Radu Vâlcan a fost una incredibilă. Astfel, deoarece își dorește să fie și tată de fată, actorul este dispus să mai încerce încă o dată.

”Nu pot să cred. O să avem 4 copii”, i-a spus Radu Vâlcan soției lui.

Mai mult, Adela Popescu a ținut să clarifice în cadrul emisiunii că soțul său deja plănuiește cea de-a patra sarcină, în speranța că va fi fată.

”Deci, pentru că și acesta este tot băiat, o să mai facem unu până iese fetiță”, a explicat Adela Popescu, cu privire la reacția soțului.

La începutul anului, artista a anunțat că este însărcinată, iar Radu a vorbit despre posibilitatea de a avea o fetiță, dar a menționat că cel mai important este să fie un copil sănătos. Însă, Adela Popescu a fost extrem de fericită la aflarea veștii că urmează să dea naștere celui de-al treilea băiat și a precizat că simțea că o să fie mama a trei băieți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: