Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu a dezvăluit sexul copilului! Radu Vâlcan este cel mai împlinit tătic

Adela Popescu a dezvăluit sexul copilului! Radu Vâlcan este cel mai împlinit tătic

GALERIE FOTO (2) Adela Popescu a dezvăluit sexul copilului!

Adela Popescu a dezvăluit sexul copilului! Adela Popescu și-a surprins fanii în urmă cu câteva săptămâni când a anunțat că va deveni mămică pentru a treia oară. Astfel, prezentatoarea Tv și Radu Vâlcan vor deveni părinți în vara acestui an. Recent, vedeta a dezvăluit sexul bebelușului, iar cei doi soți sunt în al nouălea cer.

Adela Popescu a dezvăluit sexul copilului! Radu Vâlcan este cel mai împlinit tătic

Adela Popescu a dezvăluit sexul copilului! Adela Popescu a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că va lipsi de la cârma emisiunii „Vorbește lumea”, pentru că va aduce pe lume cel de-al treilea copil. Astfel, prezentatoarea Tv a fost înlocuită de Lora, care deja s-a obișnuit cu rolul de moderatoare. Adela a declarat că are parte de o sarcină ușoară și este mai fericită ca oricând. De asemenea, cei doi băieți ai artistei, Alexandru și Andrei au fost foarte încântați să afle că vor fi frați mai mari. Cu toate astea, multă lumea voia să afle sexul celui de-al treilea copil al vedetei. Așadar, a venit moementul adevărului!

Ținând cont de faptul că Adela are doi băieți, blondina își dorea mult să devină și mamă de fată, dar se pare că soarta ei este să fie mamă de băieți. Așadar, vedeta a declarat in cadrul emisiunii că va avea un băiețel, iar anunțul a fost făcut prin spargerea unui balon în care se ascundeau confetii de culoare albastră, semn că bebelușul este de sex masculin. „Cel mai amuzant este că e tot băiat. (…) Noi ni l-am dorit foarte mult. Eu m-am imaginat mamă de trei băieți. Mi se pare cel mai tare lucru să fii regina lor”, a anuțat Adela Popescu.

Adela Popescu a dezvaluit sexul copilului

Radu Vâlcan se pregătește pentru cel de-al patrulea copil

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor după ce au aflat că vor deveni părinți a treia oară. Prezentatoarea Tv a declarat în cadrul emisiunii cum a reacționat actorul la aflarea veștii că va avea încă un băiețel. Conform acesteia, actorul a fost extrem de încântat, dar nu s-a putut abține să nu dea de înțeles că o sa existe și a parta sarcină, având în vedere că își doresc foarte mult un copil. „Nu pot să cred. O să avem 4 copii”, i-ar fi spus Radu Vâlcan soției lui. Recent, Adela Popescu a fost în vacanță cu familia sa în Maldive, iar când s-a întors a aflat sexul bebelușului ei. Luni, Adela le-a arătat ecografia fanilor său, dar nu a vrut să dezvăluie sexul copilului. „A crescut foarte mult burtica în ultimele două săptămâni. Mâine mergem la clinică să vedem ce se mai petrece acolo”, spunea Adela Popescu pe InstaStory.

Vedeta a anunțat în cadrul emisiunii Vorbește lumea că este însărcinată a treia oară și a povestit cum a reacționat membrii familiei sale. „Vom avea un „nepoțel”. E ceva ce nu pot să explic.„, a anunțat bucuroasă Adela. La scurt timp, fratele Adelei, Bobo a intrat în direct pentru a-și felicita sora. „Bravo, Adela! Felicitări„. Adela și Radu Vâlcan s-au îndrăgostit în urmă cu 10 ani, în timpul filmărilor pentru telenovela ”Iubire şi onoare”. Într-un interviu, blondina a declarat că și-au dorit foarte mult să-și întemeieze o familie și acest lucru s-a îndeplinit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: