Redactia.ro
Home » Monden » Adelina Pestrițu se întoarce în televiziune? Ce oferte a primit vedeta

Adelina Pestrițu se întoarce în televiziune? Ce oferte a primit vedeta

Adelina Pestrițu se întoarce în televiziune

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite influencerițe din România. Vedeta și-a format o cumunitatea numeroasă de peste un milion și jumătate de urmăritor în mediul online, dar parcă s-ar întoarce și în televiziune. 

Adelina Pestrițu nu ar refuza un nou job în televiziune

Are o viață cel puțin perfectă, o fetiță frumoasă și carismatică și un soț iubitor, însă îi lipsește viața de pe platourile de filmare. Într-un interviu pentru revista Ok!Magazine, aceasta a vorbit despre viața ei profesională și dacă o vom vedea curând la TV.

”Mi-e dor de televiziune şi m-aş întoarce oricând, însă nu în orice proiect. Aş alege din nou televiziunea doar dacă ar fi vorba despre un proiect care să-mi aducă satisfacţii la fel de mari ca munca în online. Mi-ar plăcea să merg de drag la muncă, aşa cum o fac zilnic în business- ul meu şi să ştiu că sunt implicată într- un proiect care are o eticheta pozitivă. De când am dat televiziunea pe activitatea online am primit multe oferte să revin, însă nu m-am putut sincroniza cu propunerile, pentru că fie îmi ocupau prea mult timp şi mă distrăgeau de la online, fie nu erau formate care să mă reprezinte”, a declacart Adelina Pestrițu.

A renunțat la televiziune acum patru ani

În urmă cu patru ani, în 2016, Adelina Pestrițu a renunțat total la televiziune și și-a mutat biroul în mediul online. Bruneta era moderatoarea unei emisiuni de la Kanal D alături de Mădălin Ionescu. În fiecare seară apărea pe sticlă, prezenta şi dezbătea diverse subiecte, asta până la un moment dat când a pus stop.

„Dragii mei, la începutul fiecărui an, întâmplător sau nu, conduita noastră profesională întâmpină modificări. Am ales să vă scriu gândurile mele aici, pe EDA Magazine, fiind sursa cea mai sigură, cel puţin în ceea ce mă priveşte, pentru a lămuri o situaţie fără a lăsa loc de alte speculaţii. În urma unei analize amănunţite pe o perioadă lungă de timp şi a dorinţei mele de reorganizare, am luat decizia de a schimba ceva în viaţa mea. Am hotărât că este momentul unei astfel de schimbări pe plan profesional, lucru care s-a şi întâmplat.

Colaborarea mea cu trustul Kanal D s-a încheiat, dat fiind faptul că planurile noastre de viitor nu mai coincid. A fost o colaborare frumoasă, pe parcursul celor 6 ani, în care practic am evoluat împreună şi am avut extrem de multe de învăţat. De-a lungul acestei colaborări, am cunoscut oameni deosebiţi, cu care m-am înţeles de minune şi cărora le ofer tot respectul meu. Această colaborare s-a încheiat de comun acord şi vreau să le mulţumesc celor din conducerea Kanal D, dar şi echipei cu care am petrecut 12 ore/zi în redacţie. Este momentul pentru o nouă etapă în viaţa mea şi pentru noi începuturi. Sunt mândră că am făcut parte din acest trust timp de 6 ani şi le doresc mult succes şi pe viitor”, a scris la momentul respectiv Adelina Pestrițu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: