Redactia.ro
Home » Monden » Adelina Pestrițu se pregătește să devină mamă din nou. Vedeta își mai dorește un copil

Adelina Pestrițu se pregătește să devină mamă din nou. Vedeta își mai dorește un copil

GALERIE FOTO (4) Adelina Pestrițu se pregătește să devină mamă din nou

Adelina Pestrițu se pregătește să devină mamă din nou. Celebra influenceriță se declară o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea, iar împreună au o fetiță minunată, Zenaida. Cu toate astea, vedeta își dorește să devină mamă pentru a doua oară.

Adelina Pestrițu se pregătește să devină mamă din nou. Vedeta își mai dorește un copil

Adelina Pestrițu se declară o femeie împlinită din toate punctele de vedere. La 35 de ani, Adelina are o carieră de succes, dar și o familie minunată. Vedeta este căsătorită cu Virgil Șteblea și au împreună o fetiță minunată, pe Zenaida. Întrebată dacă își mai dorește un copil, Adelina Pestrițu nu a stat pe gânduri și a răspuns imediat. Vedeta a declarat că atât ea, cât și soțul ei își mai doresc un copil. În ceea ce privește sexul copilului, influencerița a declarat că atâta timp cât va fi sănătos, nu contează dacă este băiat sau fetiță.

„Mi se pare imatur să te gândești dinainte la sexul copilului. Dacă este fetiță și tu îți doreai băiețel? Sau invers…. Noi ne mai dorim un copil, dar nu gândim așa.Ce vrea Dumnezeu.”, a spus fosta prezentatoare.

Adelina Pestrițu, despre viața de mamă

Adelina Pestrițu a vorbit despre viața de mamă și despre provocările pe care i le aduce acest lucru. Vedeta a recunscut că este foarte panicată în ceea ce o privește pe Zenaida. „Dacă era după mine, probabil că aș fi montat și niște drone permanente deasupra instituției, niște raze X cu senzori de mișcare și un telescop sau camere video pe clădirea de vizavi, care să-mi arate tot în timp real, însă încerc să mă autocontrolez și să nu fiu o mamă exagerată. Pentru binele meu și al ei.”, a declarat Adelina Pestrițu, potrivit viva.

De asemenea, influencerița a mărturisit că este o provocare mare pentru ea ca Zenaida să rămână singură la grădiniță.„La grădiniță învață cum să fie independentă și se dezvoltă altfel decât o face acasă, oricât ne-am strădui noi. Colectivitatea are rolul ei important, în viața fiecăruia dintre noi, și respect asta. Știu că o lăsăm pe mâini bune și tot ce se întâmplă ni se povestește și vedem și noi în comportamentul și preocupările ei. Evident că o duc în fiecare dimineață cu emoții și dor, dar știu că totul este spre binele și dezvoltarea ei.

Zilnic povestim despre experiențele ei la grădiniță și este încântată că avem cele „15 minute de „story of the day. „Nu ne-au ocolit nici pe noi momentele de „dramă”, însă le-am depășit cu succes, după un timp. Comunicarea este cheia în astfel de situații. I-am explicat că nu o abandonăm la grădiniță, ci că pur și simplu va avea parte de timp de calitate, într-un alt mediu, în care va învăța o mulțime de lucruri noi și folositoare și în care își va face prieteni de vârsta ei, cu nevoile și preocupările ei. La început, a fost mai greu, apoi am intrat pe un făgaș normal„., a mai spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: