Redactia.ro
Home » Știri » Adelina Pestrițu a pierdut procesul cu Oana Zăvoranu! Pretențiile de 100.000 de lei, spulberate la proces

Adelina Pestrițu a pierdut procesul cu Oana Zăvoranu! Pretențiile de 100.000 de lei, spulberate la proces

Adelina Pestrițu și Oana Zăvoranu se judecă de anul trecut după un scandal care a ținut mult timp internauții cu ochii pe rețelele de socializare. Acum, procesul a ajuns la final. Magistrații au ales să îi dea câștig de cauză Oanei Zăvoranu.

De la ce a plecat scandalul dintre Adelina Pestrițu și Oana Zăvoranu

Totul a pornit după cunoscuta serie de postări a Oanei Zăvoranu de pe conturile ei de socializare. Vedeta le dădea porecle tuturor. Actrița se amuza pe felul în care starurile transformate în influenceri derulau campanii online, prin care câștigau o grămadă de bani.

Printre cele care au dat-o în judecată se număra și Adelina Pestrițu. Daunele morale cerute, de 100.000 de lei, au fost însă respinse de judecători.

Adelina Pestrițu a pierdut procesul cu Oana Zăvoranu

După multele postări cât se poate de acide ale Oanei Zăvoranu la adresa ei, Adelina Pestrițu a decis să nu îi răspundă public. În schimb, a dat-o în judecată pentru ca magistrații să îi interzică Oanei Zăvoranu să îi mai pomenească numele în postările de pe Instagram în care era făcută cu ou și cu oțet.

Adelina Pestrițu a solicitat magistraților o ordonanță președințială împotriva Zăvorancei. La acea vreme însă, judecătorii i-au respins cererea

Nemulțumită de decizia judecătorilor, Adelina Pestrițu a decis să se îndrepte printr-un proces civil împotriva Oanei Zăvoranu și să îi ceară daune morale acesteia după ce i-ar fost terfelită imaginea. Suma pentru care se judecau cele două se ridică la 100.000 de lei, în jur de 20.000 de euro. Doar că, din nou, a pierdut.

Adelina Pestrițu a cerut 100.000 de lei de la Oana Zăvoranu

Procesul în care Adelina Pestrițu i-a cerut 100.000 de lei Oanei Zăvoranu, deschis în luna septembrie a anului trecut, a avut patru termene până să ajungă la sentință. Iar pe 28 aprilie 2022, magistrații de la Judecătria Sectorului 1 din București au decis în favoarea Oanei Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a poreclit-o „Pinocchio” pe Adelina Pestrițu

Oana Zăvoranu a poreclit-o „Pinocchio” pe Adelina Pestrițu. A acuzat-o și că, alături de soțul ei, aducea mărfuri contrafăcute din străinătate pentru a le vinde la prețuri exorbitante, în România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: