Redactia.ro
Home » TV » Adevărul a ieşit la suprafaţă la „Insula iubirii”, de la Antena 1. Răzvan Kovacs n-a putut crede când a auzit ce a zis Ema Oprişan despre el

Adevărul a ieşit la suprafaţă la „Insula iubirii”, de la Antena 1. Răzvan Kovacs n-a putut crede când a auzit ce a zis Ema Oprişan despre el

Insula Iubirii

Confesiunile s-au dezlănţuit în episodul 6, din sezonul 7 „Insula Iubirii”, de la Antena 1, din 7 iulie 2023. Răzvan Kovacs a avut parte de o surpriză la bonfire din partea lui Radu Vâlcan.

Concurentul și-a putut vedea iubita în diferite ipostaze la vila fetelor.

Ema Oprişan a zis că nu l-a iubit de la început

Ema Oprişan, concurenta de la „Insula Iubirii”, de la Antena 1, i-a mărturisit colegei sale că nu l-a iubit pe cel alături de care a venit în Thailanda încă de la începutul relației și că nu a vrut să-l prezinte părinților săi până nu a fost sigură de relația pe care o are cu Răzvan.

Ema i-a făcut aceste confesiuni Claudiei Florescu. Răzvan Kovacs a rămas stupefiat de confesiunile pe care i le-a făcut Ema Oprișan colegei sale.

„Pe mine nu mă deranjează că cineva îi dă niște sfaturi de viață. Ceea ce mă deranjează pe mine cumva e faptul că Ema mă prezintă într-un fel despre care eu nu auzisem până acum.

Aud niște chestii noi. Ea nu era sigură, dar locuiam împreună în perioada aia. Eu am avut anulate trei bilete de avion din Anglia spre România, eu voiam sa plec și ea îmi spunea să rămân.

Nu toate lucrurile dintre noi au fost doar lapte și miere cum e la început, dar n-am renunțat nici la primul hop. Să aud acuma…Pe bune?! De ce nu mi-ai zis?! Simt că trebuie să-mi dea niște explicații”, a fost reacția concurentului.

Bogdan Cîrlan a încercat să-l liniștească pe colegul său, care a fost luat prin surprindere de tot ce a auzit din partea iubitei sale.

Ce reguli are „Insula iubirii”?

Câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7.

Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelității.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: