Redactia.ro
Home » Monden » SURPRIZĂ la „Insula iubirii”, de la Antena 1. Ispita feminină care a fost dată afară de băieţi: „Nu excela”

SURPRIZĂ la „Insula iubirii”, de la Antena 1. Ispita feminină care a fost dată afară de băieţi: „Nu excela”

O celebră ispită de la Insula Iubirii a născut după 24 de ore de travaliu. Prima imagine cu fiul ei FOTO

Se încinge atmosfera la „Insula iubirii”, de la Antena 1. O ispită feminină a părăsit show-ul. Băieţii din concurs au luat o decizie suprinzătoare, dar şi dură, în acelaşi timp.

Au votat aprig și au aruncat „săgeți” dure asupra celei care va părăsi Thailanda.

Maria ilioiu a părăsit sezonul 7 „Insula Iubirii”

Prezentatorul Radu Vâlcan le-a cerut băieților să nominalizeze două ispite din cele rămase fără date care ar putea să părăsească Thailanda. După câteva momente în care s-au sfătuit, aceștia le-au ales pe Maria Ilioiu și Livia Marinescu.

„O să fie două piese de rezistență de pe insula noastră, adică Livia și Maria. Am căzut de comun acord”, a spus Răzvan Kovacs. Livia Marinescu a considerat că prezența sa este mult prea intimidantă, în timp ce „ispita supremă” a fost destul de deranjată.

Cum a reacţionat ispita eliminată?

Aşadar, în episodul șase de la „Insula iubirii”, a avut loc o răsturnare de situație.

Am observat că în afară de Răzvan niciun alt bărbat nu a vrut să se apropie de mine. E normal să vă purtați așa, ei deja și-au făcut o părere, mă deranjează treaba asta”, a reacționat Maria Ilioiu.

„Nu mi-a părut bine, băieți!”, a fost concluzia Mariei, în momentul în care a părăsit show-ul de la Antena 1.

La următorul date, Iulian Clonț a ales să meargă cu Lavinia Maris, Marius Moise cu Denisia Mariș, Răzvan și-a ascultat instinctul și va ieși cu Daria Cuflic. Marius Budin a ales-o pe e Roxana Rapăilă, în timp ce Bogdan Cîrlan și-a dorit să o cunoască mai bine Adriana Minea.

Ce se întâmplă la „Insula iubirii”, de la Antena 1? Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: