Redactia.ro
Home » Sport » Adevarul despre bătaia în care a fost implicat un fotbalist de la Petrolul

Adevarul despre bătaia în care a fost implicat un fotbalist de la Petrolul

Petrolul, bataie fotbalisti, casa de pariuri

În urmă cu 4 zile, Mihai Constantinescu de la Petrolul a fost agresat de un grup de indivizi, în cartierul 9 Mai, pe strada Aleea Stânişoarei din Ploieşti. Poliția a descoperit însă că fotbalistul de 18 ani ar fi fost bătut la o casă de pariuri.

În momentul scandalului de față au mai fost încă doi fotbaliști de la Petrolul, Mario Bratu şi Cristian Lixandru, ultimul se pare însă că a fugit. Tatăl lui Mihai Constantinescu a povestit că fiul său a fost atacat de 10-12 indivizi pe care nu-i cunoștea.

„L-au atacat în spate la Profi, în cartier, 10-12 inși. L-au luat pe nepregătite. I-au spart arcada. Nu i-au luat nimic din buzunar, cel puțin așa zice copilul. Am înțeles că Poliția a reținut doi inși. Bine că nu a fost mai grav, eu m-am gândit la ce e mai rău. I-au dat niște palme, după care a venit unul din spate și i-a dat un pumn, i-a spart arcada. Copilul nu-i cunoaște, nu i-a mai văzut niciodată. Am înțeles că erau tineri, dar erau 10-12, era grup organizat. Să nu fie puși de cineva. Ceilalți colegi care erau cu el nu au luat bătaie deloc, numai el a luat. Ei au fugit. Acum se fac cercetări. Ori au fost trimişi de cineva, nu stiu ce să zic. Bine că nu s-a întâmplat ceva mai grav. A fost un grup organizat. A fost treabă de jumătate de oră. S-a întâmplat rapid.
A ieşit din curte de aici şi s-a întâmplat într-o jumătate de oră. Era un grup organizat”, a declarat Gabriel Constantinescu, tatăl lui Mihai, pentru ziare.com.

Ce a descoperit poliția

După primele cercetări poliția a descoperit că fotbaliștii ar fi fost la o casă de pariuri.
Comunicat IJP Prahova:

”La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 19:30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 18 ani ar fi fost agresat de către o persoană cunoscută, în timp se afla în faţa unei case de pariuri, pe strada Aleea Stânişoarei din Ploieşti.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un ploieştean în vârstă de 15 ani, stabilindu-se totodată că cei doi ar fi avut anterior, un conflict verbal, în incinta casei de pariuri sportive.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj al ambulanţei care a acordat îngrijiri medicale victimei, aceasta fiind transportată la spital, fără a rămâne însă internată.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti”, se spune în comunicatul Poliţiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: