Redactia.ro
Home » Sport » Costel Enache pleacă de la Petrolul după înfrângerea cu FC Argeș! Calculele pentru Liga I

Costel Enache pleacă de la Petrolul după înfrângerea cu FC Argeș! Calculele pentru Liga I

Liga II, Rapid, Petrolul, CS Mioveni

Costel Enache și-a anunțat demisia după ce Petrolul a pierdut meciul cu Argeș, 1-2 și nu mai are nicio șansă la promovare.

“Lupii galbeni” au pierdut 1-2 pe teren propriu cu FC Argeș și sunt pe ultimul loc, cu 22 de puncte. În acest moment nu mai au șanse nici măcar să prindă locul de baraj. Echipa lui Ionuț Badea a marcat două goluri în doar 5 minute. După această umilință, antrenorul Costel Enache și-a anunțat demisia. Obiectivul său era promovarea în prima ligă.

“Sunt un om cu anumite limite, cu anumite lipsuri. Tot ce a depins de mine am făcut cât am putut de bine. Am crezut cu toată inima până în ultima clipă. Durerea cea mai mare e că nu am avut maturitate de joc. Am avut un rezultat pozitiv, care ne ținea în lupta pentru promovare. Am fost naivi și am fost pedepsiți pe această naivitate. Am fost lenți, greoi. Eu sunt cel mai trist, dezamăgit. Sunt dărâmat, efectiv. Nu mai rămân la echipă”, a declarat Enache, după meci.

Turris – CS Mioveni 0-1!

CS Mioveni are toate șansele să promoveze după ce a învins-o pe Turris, scor 1-0, în penultima etapă din play-off. În acest moment, Mioveni e pe locul doi, direct promovabil. Antrenorul celor de la Turris, Erik Lincar, a făcut din nou declarații savuroase.

“Înfrângerile, retrogradările te fac mai puternic. M-am uitat la un serial cu Sunderland, care au ajuns în Liga 2, după în Liga 3. Nu știu dacă au promovat acum, nu cred. Leeds a promovat după 16 ani, care e problema? Care e problema? Rapid a fost la Liga 4, acum e în Liga 2, cu speranțe pentru Liga 1. Dacă nu va promova acum, va promova anul viitor. Trebuie să trăim fenomenul ăsta cu mai multă bărbăție. Nu să oprim retrogradările, să le fie tuturor bine. Dacă noi o să terminăm pe locul 4, credeți că o să cer să promoveze patru echipe? Nu pot să o dau așa, trebuie să fim bărbați. Cu asta am terminat”, a spus Erik Lincar.

Calculele promovării!

Cum ajunge Rapid în Liga I
Lucrurile la Rapid sunt destul de încurcate. Elevii lui Dan Alexa sunt pe locul 5. Vor ajunge în prima ligă dacă îi vor învinge pe cei de la Turris, în timp ce Petrolul învinge CS Mioveni, iar UTA câștigă cu FC Argeș.
Cum ajunge UTA în Liga I
UTA are nevoie de o victorie cu FC Argeș. Dacă vor pierde, atunci pot ajunge în Liga I doar dacă
CS Mioveni nu va învinge Petrolul.
Cum ajunge FC Argeș în Liga 1
FC Argeș este la 3 puncte de UTA și poate promova direct cu o victorie, indiferent de rezultatul obținut de CS Mioveni.
Cum ajunge CS Mioveni în Liga 1
CS Mioveni este pe locul doi și va juca cu Petrolul. Ploieștenii nu mai au însă nicio miză, după meciurile din această seară fiind echipa care nu mai are nicio șansă la promovare.
Cum ajunge Turris în Liga 1
Turrris a pierdut în acestă seară cu CS Mioveni și este pe locul 4. În ultima etapă va juca cu Rapid și este obligată să câștige. Depinde însă și de celelalte rezultate. CS Mioveni și FC Argeș să piardă meciurile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: