Redactia.ro
Home » Monden » Adevărul despre destrămarea Găștii Zurli. Mirela Retegan a făcut declarații neașteptate: ”A fost foarte greu”

Adevărul despre destrămarea Găștii Zurli. Mirela Retegan a făcut declarații neașteptate: ”A fost foarte greu”

În ultima perioadă, zvonuri și îngrijorări au cuprins lumea magică a „Gașcii Zurli”, fenomenul muzical și teatral adorat de copiii din România. Plecarea neașteptată a trei membri emblematici – Vero Căliman („Fetița Zurli”), Ionuț Varodi („Bucătărașul Lulu”) și Răzvan Marina („Truli”) – a stârnit panică și speculații printre micuții fani și părinții acestora. Oare este acesta sfârșitul iubitei trupe „Gașca Zurli”? Fondatoarea și sufletul proiectului, Mirela Retegan, vine cu lămuriri și asigurări că aventura continuă.

Încă de la înființarea sa în 2010, „Gașca Zurli” a cucerit inimile copiilor prin personajele sale colorate, cântecele vesele și poveștile educative, devenind astfel o parte integrantă din copilăria multor generații. Mirela Retegan, alături de echipa sa de actori talentați, a creat un univers unde bucuria și imaginația nu au limite, iar „Tanti Prezentatoarea”, „Fetița Zurli”, „Bucătărașul Lulu”, și celelalte personaje au devenit rapid eroi pentru cei mici.

Mirela Retegan a spus adevărul despre destrămarea proiectului „Gașca Zurli”

Plecările simultane ale lui Vero, Ionuț și Răzvan au provocat întrebări și îngrijorări legate de viitorul „Gașcii Zurli”. Într-un gest de transparență și sinceritate, Mirela Retegan a explicat că aceste decizii au fost precedate de discuții amănunțite și că, deși plecările sunt regretable, ele reprezintă o parte naturală din evoluția oricărui proiect artistic. Importanța pe care „Gașca Zurli” o are pentru copii și părinți deopotrivă rămâne neschimbată, iar misiunea de a aduce zâmbete și bucurie în inimile acestora continuă neîntrerupt.

Mirela Retegan a ținut să liniștească spiritele, subliniind că „Gașca Zurli” nu doar că va supraviețui acestor schimbări, dar va continua să se dezvolte și să inoveze. Proiectul va merge mai departe, cu noi actori care să aducă la viață personajele atât de iubite de public, precum și cu noi povești și cântece care să inspire și să educe. Echipa rămâne dedicată ideii de a oferi copiilor experiențe memorabile și de neuitat, care să îi ajute să crească frumos.

„Ei și-au ales momentul așa cum au considerat ei. Noi am avut aceste discuții, știam că o să se întâmple în felul ăsta, firma este pregătită să meargă mai departe.

Nu ne-am certat, dar toate despărțirile sunt grele, e foarte greu și pentru ei, e foarte greu după 14 ani să faci altceva în viață.

Eu îi înțeleg și îi susțin din tot sufletul pe ce au de făcut. Nu e un moment ușor, dar cu siguranță că o să ne întâlnim în alte proiecte mari, când o să facem evenimente mari.

A fost foarte greu weekend de weekend să pleci joia de acasă și să te întorci lunea. E normal să vrei să ai și tu o familie, să faci copii, să te căsătorești. Lucrurile sunt într-o transformare în viețile noastre. Eu sunt foarte recunoscătoare că au stat până acum”, a declarat Mirela Retegan, la Europa FM.

Ce se va întâmpla în viitor

„Gașca Zurli” este mai mult decât o trupă muzicală pentru copii; este un fenomen cultural care a reușit să creeze o legătură profundă între scenă și publicul său tânăr. Plecările recente deschid drumul pentru noi talente care să se alăture aventurii și să contribuie la magia continuă a proiectului. În plus, acest moment de tranziție este văzut de Mirela și echipa sa ca o oportunitate de a reîmprospăta și reinventa ceea ce „Gașca Zurli” înseamnă pentru copii și părinți deopotriva.

Mirela Retegan și echipa „Gașca Zurli” doresc să mulțumească tuturor celor care au fost alături de ei de-a lungul anilor și îi asigură că magia va continua. Cu noi personaje și povești pe cale să fie dezvăluite, viitorul pare luminos pentru această trupă iubită. „Gașca Zurli” rămâne un simbol al bucuriei și creativității, un punct de lumină în viețile copiilor din România și nu numai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: