Redactia.ro
Home » Monden » Adevărul despre Mihaela Borcea și Valentina Pelinel. Ce au de împărțit actuala și fosta soție a lui Cristi Borcea

Adevărul despre Mihaela Borcea și Valentina Pelinel. Ce au de împărțit actuala și fosta soție a lui Cristi Borcea

mihaela-borcea-valentina

Un subiect discutat intens este cel al relației dintre Mihaela Borcea, fosta soție a lui Cristi Borcea și Valentina Pelinel, actuala soție a acestuia. Se zvonea că aceasta din urmă ar vrea să o excludă din afaceri pe prima soție a lui Borcea. Se pare, însă, că realitatea din prezent contrazice această teorie.

De dragul lui Cristi Borcea, fosta soție, Mihaela, și actuala soție, Valentina, ar fi făcut pace. Asta dacă ar fi să credem zvonurile care circulau acum ceva vreme, potrivit cărora Valentina ar fi tras sfori pentru a o îndepărta pe Mihaela din afacerile soțului său.

Relația dintre Mihaela Borcea și Valentina Pelinel

Cristi Borcea a știut întotdeauna să-și țină familia aproape. Drept dovadă, femeile din viața lui sunt în relații bune. Valentina Pelinel și Mihaela Borcea s-au înțeles de la început foarte bine. Ele nu au avut nimic de împărțit și nu s-au deranjat una pe cealaltă vreodată. Poate tocmai de aceea sunt partenere de afaceri și pare că le merge de minune treaba, iar Cristi Borcea nu poate fi decât fericit.

Mihaela Borcea deține în prezent un hotel în stațiunea Olimp, de care se ocupă împreună cu Valentina Pelinel. Aceasta din urmă se implică serios în promovare.

„Dar ce aranjamente s-au mai făcut la hotel, nu glumă! O să avem piscine noi, infinity, piscine de copii, loc de joacă, mărim și terasa, care este superbă și care are vedere la mare”, declara recent Valentina Pelinel.

Ce gesturi a făcut Valentina Pelinel pentru Mihaela Borcea

În primăvara trecută, Valentina Pelinel a fost șefă de șantier. Ea s-a ocupat de renovarea hotelului din Olimp.

„Destinația voastră de vacanță este aproape gata. Suntem încă în pregătiri pentru ca hotelul să vă întâmpine odată cu deschiderea sezonului de vară”, menționa ea, în timpul lucrărilor.

„Bună dimineața! Vă trimit energia pozitivă a mării, de pe terasa hotelului”, a scris Valentina, pe conturile sociale.

Nici Mihaela nu s-a lăsat mai prejos: „Dragii noștri, așa cum v-am obișnuit, de fiecare dată venim în întâmpinarea voastră cu noi pachete de servicii, care fac ca timpul petrecut la noi în unitate să fie un timp prețios și de calitate!”

Apropiații familiei Borcea spuneau că Valentina Pelinel s-a implicat serios în afacerile familiei.

„Mihaela Borcea a colaborat bine și cu Alina Vidican și cu Valentina Pelinel, în afaceri, le-a acceptat ajutorul, mai ales în ceea ce privește promovarea. Cristi Borcea e bucuros că există armonie, că se înțeleg bine cu toții, de dragul lui. Valentina stă toată vara cu cei trei copii la mare, la hotel, dar mai vin și în București, pentru a supraveghea cele două ștranduri.”

Cristi Borcea, despre Mihaela Borcea și Valentina Pelinel

„Mihaela este loială și muncitoare, Valentina este loială și muncitoare. Totul este în consens. Interesele sunt comune, sunt copii la mijloc, cu toții trebuie să ne înțelegem.

Împreună suntem puternici și trebuie să fim o familie. Vedeți cum e viața acum, de nu mai știi ce se poate întâmpla mâine, așa că de ce să nu trăim frumos, să fim uniți, mai ales când avem copii minunați?!”, declara Cristi Borcea în trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: