Redactia.ro
Home » Sport » Adevărul despre plecarea lui Gabi Tamaș de la Astra!

Adevărul despre plecarea lui Gabi Tamaș de la Astra!

Astra, Gabi Tamas, Denis Alibec,

Gabi Tamaș a decis să nu-și prelungească înțelegerea cu Astra Giurgiu. După o discuție cu Dani Coman contractul a fost reziliat.

Gabi Tamaș s-a transferat la Astra Giurgiu de la Hapoel Haifa, în vara anului trecut. Jucătorului de 36 de ani i-a expirat contractul, iar oficialii giurgiuveni au încercat să-l facă să semneze o prelungire. Tamaș a pus o singură condiție. Să primească toate restanțele financiare. Păreau că cele două părți s-au înțeles, dar până la urmă Tamaș s-a răzgândit. Din motive personale a decis să plece de la Astra, chiar înaintea meciului cu FCSB.

”Gabi Tamaș a avut o înțelegere cu clubul, a discutat cu președintele și cu patronul pentru prelungire. Am înțeles că a avut o problemă personală și a decis să plece. E o pierdere pentru noi. Am discutat cu el la telefon, nu e nicio problemă între noi, va veni zilele viitoare la teren să își ia la revedere de la colegi”, a declarat antrenorul Bogdan Andone.

Astra rămâne fără vedete

Primul jucător care a părăsit echipa a fost Gabi Tamaș. Deocamdată nu a semnat niciun nou contract și își petrece timp cu familia.
Constantin Budescu și Denis Alibec sunt și ei pe picior de plecare. Problemele financiare de la Astra i-a făcut pe cei doi fotbaliști să-și caute alte echipe.

”Dacă vor fi probleme, o să plec. Deocamdată trebuie să mergem să jucăm, n-avem ce face. Noi ne dorim să jucăm în Europa, dar nu putem. De fapt, nu putem juca pe nicăieri. Sunt destule probleme la club, vedem ce se va rezolva. De promis s-a promis de multe ori, dar nu s-a rezolvat mai nimic”, a declarat Budescu.

Antrenorul giurgiuvenilor, Bogdan Andone a lăsat însă să se înțeleagă că nu îi va mai avea în lot pe Alibec și Budescu sezonul următor.

”M-aș bucura ca Denis Alibec și Budescu să aibă oferte de la echipe de top, din Europa și nu numai. Să câștige bani, pentru că munca trebuie răsplătită”, a spus antrenorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: