Redactia.ro
Home » Sport » Gabi Tamaș nu și-a prelungit contractul cu Astra! Ce condiție a pus jucătorul

Gabi Tamaș nu și-a prelungit contractul cu Astra! Ce condiție a pus jucătorul

Gabi Tamas, contract, astra,

Gabi Tamaș nu și-a prelungit deocamdată contractul cu Astra Giurgiu. Fundașul le-a pus o condiție șefilor pentru a semna o nouă înțelegere.

Fundașul de 36 de ani a declarat aseară după meciul cu Gaz Metan, că nu mai are contract. Jucătorul a solicitat ca toate restanțele financiare să-i fie plătite înainte de a semna o prelungire.

”Eu n-am contract acum, gândește-te. Mie azi mi s-a terminat contractul, n-am semnat prelungirea. De mâine pot să nu mai vin, pot să stau acasă. Au fost discuții cu conducerea, dar nu s-au concretizat. Actele nu s-au semnat. Dacă semnez, oricum o s-o fac pentru doar două luni, nu pentru un an”, a declarat Tamaș.

Tamaș a revenit în Liga I anul trecut

În august 2019, Gabi Tamaș revenea în Liga I, după două sezoane petrecute la Hapoel Haifa. Clubul din Israel ar fi dorit să-i prelungească contractul, dar fundașul a preferat să revină în România. Gabi Tamaș a trecut prin momente mai puțin plăcute la Hapoel Haifa. În luna martie a anului trecut, a fost prins băut la volan. Conducea cu peste 200 km/h într-o zonă restricţionată la 90. Concetraţia alcoolica a fost de 0.77mg/l alcool pur în aerul expirat, de trei ori mai mare decât limita legală în Israel. Fotbalistul a ajuns direct în arestul Poliţiei. După ce a petrecut la închisoare câteva zile a fost plasat sub arest la domiciliu. Instanta a decis să-i suspende permisul de conducere pe o perioadă de 4 ani în plus a fost obligat să facă muncă în folosul comunităţii, timp de 2 luni de zile. În caz de recidivă, Tamaş va fi trimis direct la închisoare. După acest incident, românul a mai comis-o de câteva ori. Chiar și așa Hapoel Haifa nu a dorit să renunțe la fundaș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: