Redactia.ro
Home » Sport » Gabriel Tamaş are probleme în Israel! Ce sancțiune a primit

Gabriel Tamaş are probleme în Israel! Ce sancțiune a primit

Gabriel Tamaş are probleme în Israel

Gabriel Tamaş are probleme în Israel. Fotbalistul a mai primit încă o sancțiune în dosarul pe care îl avea după scandalul de anul trecut.

Potrivit presei din Israel, Tamaș a mai primit trei ani în care va avea permisul suspendat. Sports.walla.co.il susține că noua pedeapsă se adaugă celei de 4 ani în care nu avea voie să conducă pe teritoriul Israelului. Jucătorul Astrei a mai primit și o amendă de 516 euro în acelaşi dosar. Tamaș ar fi trebiut să fie azi prezent la tribunal, dar a decis să nu se ducă. Avocatul său a explicat de ce a ales această variantă.

„Poliţia a solicitat o pedeapsă cu închisoarea pentru că este o persoană publică şi stârneşte interesul celor din media”, a declarat avocatul lui Gabriel Tamaş.

Se întoarce Tamaș la Astra?

Tamaș nu s-a prezentat la reunirea echipei. Dani Coman a spus că l-a învoit încă două, trei zile pentru că este în vacanță cu familia. Totuși există din ce în ce mai multe voci care susțin că fundașul nu vrea să se mai întoarcă la Astra. Pe fir ar fi intrat Universitatea Craiova. În acest moment, deși are 36 de ani, Gabi Tamaș este unul dintre cei mai buni fundași din Liga I. Nici o posibilă revenire la Hapoel Haifa nu este exclusă.

„Am auzit că vrea să revină. A rămas foarte apropiat de fanii lui Hapoel Haifa”, a mai spus Moshe Bronstein pentru presa din Israel.

Citește și: Ionuț Radu o părăsește pe Genoa! Unde pleacă portarul!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: