Redactia.ro
Home » Sport » Ionuț Radu o părăsește pe Genoa! Unde pleacă portarul!

Ionuț Radu o părăsește pe Genoa! Unde pleacă portarul!

COVID-19, Ionuț Radu, Italia

Ionuț Radu o părăsește pe Genoa! Italienii de la Gazzetta dello Sport spun că românul va pleca în această iarnă la Inter.

Genoa și-a adus un nou portar, iar antrenorul l-a scos deja pe român din primul 11. Impresarul lui Ionuț Radu a declarat că nu vrea ca românul să stea pe banca de rezerve, așa că îi va căuta un angajament cât mai repede. Potrivit Gazzetta dello Sport, cea mai probabilă destinație a lui Ionuț Radu este Inter. Deși în ultima perioadă șefii de la Genoa nu au mai fost mulțumiți de Ionuț Radu, el este considerat unul dintre cei mai buni portari din Serie A. A încasat totuși cele mai multe goluri din campionatul Italiei în acest sezon. În acest moment goalkeeper-ul român este pe locul 5 în topul celor mai buni portari din Serie A.

15 milioane de euro este valoarea lui Ionuț Radu

În vara lui 2019, Radu a fost răscumpărat de Inter, pentru 15 milioane de euro. A fost lăsat totuși pentru încă un sezon la Genoa. Toată lumea a considerat că aici ar putea crește apărând meci de meci. Ionuț Radu a adunat 51 de jocuri pentru Genoa, echipă la care a încasat 82 de goluri. A devenit însă cel mai scump portar român din istorie. Preţul lui Radu a fost de 4 ori mai mare decât vânzarea lui Costel Pantilimon la Manchester City, în valoare de 3, 8 milioane de euro în 2012. Podiumul este completat de Bogdan Lobonţ, în schimbul căruia Ajax a plătit Rapidului 3 milioane de euro, în anul 2000.

Citește și: Darko Kovacevic, la un pas de moarte! Atac armat în fața casei sale!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: