Redactia.ro
Home » Sport » Darko Kovacevic, la un pas de moarte! Atac armat în fața casei sale!

Darko Kovacevic, la un pas de moarte! Atac armat în fața casei sale!

Darko Kovacevic, la un pas de moarte!

Fostul mare internațional sârb, Darko Kovacevic a văzut moartea cu ochii. Acesta a fost atacat cu focuri de armă în fața casei sale din Atena. Nu a fost împușcat, dar a suferit răni ușoare la mână și genunchi, după ce s-a aruncat la pământ.

Darko Kovacevic a scăpat ca prin minute. Fostul fotbalist al celor de la Juventus, Lazio, Steaua Roșie Belgrad și Olympiacos a povestit că a ieșit din casă doar pentru a-și parca mașina în altă parte. În acel moment a fost atacat de un bărbat.

„Am văzut un bărbat care a ieșit dintr-o mașină, cu arma îndreptată spre mine. S-a aruncat imediat, cumva, spre partea dreaptă și am auzit un foc de armă. Apoi a fugit, s-a urcat în mașină și a dispărut”, a povestit Darko Kovacevic.

Poliția a venit imediat la fața locului. Au găsit mașina atacatorului, împreună cu arma folosită, ambele arse, la o distanță de 700 de metri de casa lui Kovacevic. Nu au însă nicio informație despre cine ar putea fi atacatorul care a deschis focul asupra fostului fotbalist. Automobilul a fost identificat ca aparţinând unei persoane din Messinia, o zonă din sud-vestul Peloponezului. Autovehiculul nu fusese declarat furat.

Darko Kovacevic s-a stabilit în Grecia

Fostul internațional sârb a evoluat în cariera sa la Radniki Nis, Proleter Zrenjanin, Steaua Roșie Belgrad, Sheffield Wednesday, Real Sociedad, Juventus, Lazio și Olympiacos. În 2009, după ce s-a retras a decis să se stabilească în Atena. Kovacevic a jucat în peste 500 de partide, în care a marcat 180 de goluri. A avut 51 de selecții în naționala Iugoslaviei și opt pentru Serbia și Muntenegru. În cariera sa a câștigat cu Steaua Roșie un titlu de campion al Iugoslaviei și o Cupă a Iugoslaviei, iar cu Olympiacos, două titluri de campion al Greciei, două Cupe ale Greciei și o Supercupă a Greciei.

Citește și: Antrenorul echipei Malaga, suspendat! A apărut într-un video cu conținut sexual!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: