Redactia.ro
Home » Sport » Antrenorul echipei Malaga, suspendat! A apărut într-un video cu conținut sexual!

Antrenorul echipei Malaga, suspendat! A apărut într-un video cu conținut sexual!

Antrenorul echipei Malaga, suspendat

Antrenorul echipei Malaga din Spania a fost suspendat pe loc, după ce a apărut dezbrăcat într-un video. Este vorba despre Victor Sanchez del Amo. Acesta susține că nu este vinovat și că a fost șantajat cu imaginile.

Un filmuleț în care actor principal este antrenorul, Victor Sanchez del Amo a început să circule pe internet. În video, antrenorul de 43 de ani apare dezbrăcat și își filmează părțile intime.

„Vreau să vă informez că sunt subiectul unei infracţiuni împotriva intimităţii mele cu hărţuire şi extorcare. Problema este în mâinile poliţiei şi eu le urmez instrucţiunile. Distribuirea fără acord a conţinutului intim al fiecărei persoane, fie prin intermediul reţelelor de socializare, fie prin mesaje sau prin altă cale, este de asemenea o infracţiune. Este un delict contra intimității mele. Anumite persoane m-au șantajat și mi-au cerut bani pentru a nu publica aceste imagini. Nu am nimic de spus pentru că nu am făcut nimic grav. Vă mulţumesc pentru înţelegere şi susţinere”, a scris Sanchez, pe Twitter.

Malaga l-a suspendat pe antrenor

Șefii echipei Malaga l-au suspendat imediat pe Victor Sanchez del Amo. Apoi au revenit cu un comunicat.

„În baza lucrurilor recent descoperite și încă neverificate, Malaga îl suspendă din funcție pe antrenorul Víctor Sánchez del Amo până când se va face o anchetă completă”, este comunicatul poatat pe pagina oficială.

Malaga este în liga a doua din Spania. După 22 de etape, Malaga are 23 de puncte, fiind la un punct de locurile retrogradabile.
Tehnicianul în vârstă de 45 de ani, Victor Sanchez, fost jucător la Real Madrid. În trecut a mai stat pe banca tehnică la Deportivo La Coruna, Betis Sevilla şi Olympiacos Pireu.

Citește și: Paul Pogba s-a operat marți! Ce mesaj a postat vedeta lui Manchester

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: