Redactia.ro
Home » Sport » Paul Pogba s-a operat marți! Ce mesaj a postat vedeta lui Manchester

Paul Pogba s-a operat marți! Ce mesaj a postat vedeta lui Manchester

Paul Pogba s-a operat marți

Paul Pogba s-a operat marți! Francezul a decis să facă intervenția la gleznă, după ce accidentarea i-a dat bătăi de cap tot sezonul. După operație va lipsi de pe teren mai bine de o lună.

După intervenția chirurgicală, Paul Pogba a postat un filmuleț în care și-a asigurat fanii că totul a decurs normal și este bine.

”Totul a decurs bine. Trebuie să ne păstrăm energia pozitivă”, a scris vedeta celor de la Manchester United

Francezul a stat pe bancă încă din luna septembrie din cauza accidentării. A încercat să joace, dar i-a fost imposibil. A intrat pe teren la un meci cu Watford (0-2), iar apoi a jucat cu Newcastle (4-1) pe 26 decembrie. El nu a mai fost însă disponibil la întâlnirea cu Arsenal (0-2) din cauza problemelor medicale. În tot sezonul a reușit să joace în doar 6 meciuri. Deși acum este perioada transferurilor, Pogba a ales să nu mai amâne.

Paul Pogba ar putea ajunge la Juventus

Italienii se pare că vor să facă o nouă ofertă pentru Paul Pogba. Sunt pregătiţi să plătească 90 de milioane de euro, plus un jucător. În 2016, „Bătrâna Doamnă” l-a vândut pentru 105 milioane de euro pe Paul Pogba, la Manchester United. Acum, vor să facă tot ce le stă în putere pentru a-l readuce la echipă. Astfel, aceştia pregătesc deja o super ofertă. 90 de milioane de euro, plus tânărul jucător adus în vară, Adrien Rabiot. Sosit de la PSG, acesta nu a reuşit să se adapteze la Juventus. Presa a scris că italienii ar putea să-l ofere la schimb şi pe Emre Can. Real Madrid este şi ea interesată de transferul lui Pogba, pentru care l-ar ceda la schimb pe germanul Toni Kroos.

Citește și: Ajax nu-l mai vrea pe Răzvan Marin! A fost pus pe lista de transferuri

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: