Redactia.ro
Home » Sport » Ajax nu-l mai vrea pe Răzvan Marin! A fost pus pe lista de transferuri

Ajax nu-l mai vrea pe Răzvan Marin! A fost pus pe lista de transferuri

Ajax nu-l mai vrea pe Răzvan Marin

Ajax nu-l mai vrea pe Răzvan Marin! Olandezii au anunțat că jucătorul român a fost pus pe lista de transferuri în această iarnă.

Ajax nu îl mai dorește pe mijlocașul român susțin jurnaliștii de la Voetbal Primeur. Deși au avut mare încredere în el, Răzvan Marin nu a reușit să se adapteze deloc. Acesta a fost adus în vară cu 12.5 milioane de euro, iar acum șefii echipei speră să recupereze o parte din sumă. Marin a debutat în tricoul lui Ajax în meciul de Supercupă împotriva rivalei PSV Eindhoven, scor 2-0. După acel meci antrenorul Erik ten Hag l-a introdus din ce în ce mai puțin. În total a jucat în 15 meciuri pentru Ajax.

Răzvan Marin a jucat 2 ani la Standard

Răzvan Marin a debutat în Liga I la FC Viitorul, unde a stat 4 ani. În 2017 s-a transferat la Standard Liege, unde a stat două sezoane. Aici a avut o evoluție foarte bună, fiind lăudat în repetate rânduri de antrenor dar și de presă. În vara lui 2019 a devenit al treilea cel mai scump transfer din istoria clubului. Singurii cu un preţ de transfer mai mare au fost Marouane Fellaini, vândut în 2009 la Everton, pentru aproape 22 de milioane de euro, şi Michy Batshuayi, cedat în 2015 la Olympique Marseille, în schimbul a 19,75 de milioane de euro. Marin a fost al cincilea român care a evoluat pentru cea mai titrată echipă a Olandei. Înaintea sa au fost Cristian Chivu, Bogdan Lobonț, Nicolae Mitea şi George Ogăraru.

Citește și: Trei jucători au plecat de la FCSB! Becali l-a adus pe Darius Olaru

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: