Redactia.ro
Home » Sport » Astra-FCSB 3-2! Gigi Becali s-a dezlănțuit!

Astra-FCSB 3-2! Gigi Becali s-a dezlănțuit!

FCSB, Astra, Gigi Becali

Denis Alibec a fost omul meciului. Fostul jucător al celor de la FCSB a dat două goluri și a reușit un assist.

FCSB a pierdut incredibil 2-3 cu Astra în runda a cincea a play-off-ului, după ce a condus cu 2-0. Pentru al 5-lea an consecutiv, echipa lui Becali își poate lua adio de la titlu.

“Nu mai putem pune probleme la titlu. De patru ani încoace este la fel, ne încurcăm din prostie. Trebuie să ne simțim toți vinovați”, a declarat Dennis Man, la finalul partidei.

Bogdan Vintilă spune că jucătorii săi sunt singurii vinovați pentru acest dezastru. Atacanții au greșit, fundașii au greșit…Dacă FCSB va continua să pierdă puncte ar putea rata și calificarea în cupele europene.

Gigi Becali s-a dezlănțuit! “Dacă vedeam că joacă îl scoteam”

După această înfrângere Gigi Becali a luat foc. În urmă cu câteva zile, latifundiarul spunea că Bogdan Vintilă poate rămâne pe viață la echipă. Acum s-ar părea că are zilele numărate.

”Fiecare joacă aiurea, fără nicio dorință. Dacă jucăm tot așa, nu mai luăm niciun punct până la final, nu luăm nici Cupa. Eu sunt vinovatul, că am uitat că e Tănase pe teren, asta e vina mea. Trebuia scos de mult de pe teren, eu îl scoteam dacă vedeam că e pe teren. Normal că e și vina antrenorului, și a căpitanului. Dacă jucam cu CFR era 22-0”, a tunat Becali, la Digi Sport.

Declarația etapei vine de la Astra

FCSB a condus cu 2-0, apoi s-a prăbușit. Astfel, giurgiuvenii au întros rezultatul. Bogdan Andone a oferit declarația etapei.

“În prima repriză parcă eram la hotel, galanți, cei care îi conduceam pe oaspeți. Așa ne-am prezentat. A trebuit să-i trezesc pe jucători”, a spus tehnicianul.

La finalul sezonului Astra va rămâne fără vedete. Denis Alibec și Budescu își caută echipe, iar
Gabi Tamaș și-a reziliat deja contractul.

”M-aș bucura ca Denis Alibec și Budescu să aibă oferte de la echipe de top, din Europa și nu numai. Să câștige bani, pentru că munca trebuie răsplătită”, a spus antrenorul Astrei la finalul meciului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: