Redactia.ro
Home » Sport » Gaz Metan a încurcat-o pe FCSB! Gigi Becali a luat deja primele măsuri

Gaz Metan a încurcat-o pe FCSB! Gigi Becali a luat deja primele măsuri

fcsb, titlu Liga I, bogdan vintilă,basarab panduru

FCSB își poate lua adio de la titlu. A făcut doar egal cu Gaz Metan și se distanțează tot mai mult de CFR Cluj. Singurul care mai crede într-o minune este antrenorul Bogdan Vintilă. Basarab Panduru a avut o reacție dură după ultimele declarații ale tehnicianului.

FCSB – Gaz Metan s-a terminat 2-2. A fost un meci nebun cu două goluri marcate în prelungiri. Echipa lui Gigi Becali se împiedică din ce în ce mai ușor, având în vedete și lotul foarte subțiat de care dispune Bogdan Vintilă. Jucătorii și-au cam pierdut încrederea că ar mai putea câștiga în acest sezon titlul. Căpitanul echipei, Florin Tănase a spus lucrurilor pe nume.

”Nu cred că vom mai avea vreo șansă la campionat. De fapt, sunt sigur pentru că sunt prea multe puncte între noi și CFR Cluj. Am rămas cu un lot subțire”, a spus Tănase, pentru Digi Sport.

Bogdan Vintilă, singurul care mai crede într-o minune

Ca de fiecare dată, singurul care l-a contrazis pe Tănase și care poate încă mai speră este antrenorul Bogdan Vintilă. Asta în condițiile în care FCSB este la 9 puncte de liderul CFR Cluj.

„Dacă mai sunt șanse din punct de vedere matematic, noi ne jucăm șansa. Important este să câștigăm meciurile rămase. Cât timp matematic sunt șanse, nu avem voie să abandonăm lupta”, a spus Vintilă.

Un fost mare jucător al Stelei, Basarab Panduru a reacționat după declarația antrenorului.

”Nu poți să ai discursul ăsta ca antrenor! Eu am mai spus-o. Pe Boloni nu-l bagă nimeni în seamă, de exemplu. Cred că Becali s-a obișnuit să piardă tot timpul”, a spus Panduru la Telekom.

Gigi Becali a luat primele măsuri

Dezamăgit de rezultatul meciului cu Gaz Metan, Gigi Becali a luat prima măsură. Vrea să-l aducă din nou pe preparatorul fizic, Thomas Neubert. Finanțatorul a declarat că a vorbit deja cu Reghecampf să-l lase să se întoarcă în România. Dacă va accepta, Becali spune că îi va plăti lui Neubert 10.000 de euro pe lună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: