Redactia.ro
Home » Sport » CFR a prins viteză! A câștigat cu 2-0 la Botoșani și s-a distanțat la 10 puncte de FCSB

CFR a prins viteză! A câștigat cu 2-0 la Botoșani și s-a distanțat la 10 puncte de FCSB

CFR Cluj, FC Botoșani, Liga I,

Ciprian Deac a marcat ambele goluri ale campioanei și a fost desemnat omul meciului. Dan Petrescu a recunoscut că după meciul cu FCSB nu a putut să doarmă, gândindu-se la strategia pentru partida cu FC Botoșani.

Campioana a avut nevoie de 12 minute pentru a-și asigura victoria cu FC Botoșani. Omrami a scos un penalty, iar Deac a înscris. Același Deac a mai marcat încă o dată și a stabilit scorul final. Mijlocașul a ajuns la 50 de goluri în Liga I.

„Nu ştiam la ce număr de goluri am ajuns, important e că am câştigat. După primul meci toată lumea ne-a criticat pe bună dreptate, am făcut un joc prost”, a spus Ciprian Deac.

Dan Petrescu a recunoscut că s-a temut de moldoveni și a avut probleme cu somnul.

”După meciul cu FCSB, n-am putut să dorm, am știut că Arlauskis nu va putea juca. Am meritat victoria, aveam nevoie de trei puncte, mai ales pentru că Universitatea a câștigat în minutul 92. Botoșani a jucat bine, ca de obicei, au încercat, au atacat. De regulă noi avem ghinion aici și arbitraje proaste. Astăzi n-a fost cazul”, a declarat antrenorul Dan Petrescu, după meci.

Marius Croitoru explică eșecul din meciul cu CFR Cluj

Antrenorul moldovenilor spune că jucătorii nu și-au revenit după perioada de pauză. În plus nu au putut să joace nici primul meci cu Universitatea Craiova. Medicul echipei a fost confirmat pozitiv cu COVID 19, și partida a fost amânată.

„Când faci cadou 11 metri, o greşeală copilărească a lui Chindriş care trebuie să îi dea mult de gândit, oamenii care vin să-l vadă o să fie mai atenţi când face asemenea erori. Le-am făcut cadou 2 goluri. Din păcate, nu am avut posibilitatea să ne antrenăm, dar nu e o scuză, nu eram la nivelul fizic să ne luptăm cu ei de la egal la egal. Băieţii au făcut ce au putut, n-au nicio vină pentru înfrânger”, a spus antrenorul celor de la Botoșani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: