Redactia.ro
Home » Sport » CFR, invincibilă la Cluj! Campioana a învins-o cu 1-0 pe FCSB

CFR, invincibilă la Cluj! Campioana a învins-o cu 1-0 pe FCSB

CFR Cluj, fcsb, Liga I,

Campioana a câștigat 1-0 meciul cu FCSB de pe teren propriu. Singurul gol a fost înscris de Ovidiu Popescu, în propria poartă. După această victorie, CFR Cluj s-a distanțat la 7 puncte de FCSB.

Improvizațiile făcute de Bogdan Vintilă nu s-au dovedit cele mai inspirate. Antrenorul a mers pe mâna lui Ovidiu Popescu pe banda stângă, avându-i pe Panțîru și Soiledis accidentați. Varianta nu s-a dovedit deloc bună. Singurul gol al meciului a fost înscris în minutul 23, de Ovidiu Popescu în propria poartă. A încercat să respingă o centrare, dar mingea a intrat în poarta apărată de Andrei Vlad. Până la finalul reprizei, Dennis Man și Florinel Coman puteau înscrie, dar Arlauskis s-a opus. Lituanianul și-a salvat din nou echipa în repriza a doua, când Dennis Man și-a creeat o ocazie importantă. În prelungiri, FCSB a avut o ocazie uriașă. Moruțan a centrat în careu, dar Susic a respins în corner înainte ca Nedelcu să reia spre poartă.După acest meci, CFR Cluj s-a desprins la 7 puncte.

“Am fost echipa mai bună, din păcate nu am reușit să câștigăm”, a declarat antrenorul Bogdan Vintilă.

Arlauskis a fost eroul meciului

“Suntem fericiți pentru că am câștigat. Acum ne gândim la meciul următor, să luam alte trei puncte. Deocamdată despre viitorul meu vom vorbi după data de 15. Nu vorbesc acum după meci”, a declarat eroul clujenilor, portarul Arlauskis.

Florin Tănase nu crede că cineva îi va putea împiedica pe clujeni să câștige un nou titlu.

“Am făcut un meci bun. Norocul nu a fost de partea noastră. Nu ne așteptam să nu plecăm măcar cu un punct de la Cluj. În seara asta un singur om i-a ajutat pe clujeni. Arlauskis, care a făcut un meci senzațional. Ei sunt campioni 90%, eu așa zic. Este urât să jucăm fără spectatori, char dacă mai auzim și înjurături”, a declarat Florin Tănase, după meci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: