Redactia.ro
Home » Sport » Spectacol marca Gigi Becali la Tribunal! „Nu este normal ca Mititelu să facă pușcărie”

Spectacol marca Gigi Becali la Tribunal! „Nu este normal ca Mititelu să facă pușcărie”

gigi becali tribunal, adrian mititelu, mihai costea

Gigi Becali a fost obligat să meargă astăzi, la Craiova unde a fost citat în procesul privind vânzarea lui Mihai Costea. Până a ajunge în fața magistraților, omul de afaceri a făcut un adevărat spectacol.

Gigi Becali a declarat în repetate rânduri că nu se teme de coronavirus. În consecință nu respectă nici regulile impuse. Ajuns la Craiova, omul de afaceri a vorbit cu jurnaliștii, apoi a vrut să intre în clădire, dar nu avea mască. A primit una, pe care și-a pus-o incorect și era să o piardă din cauza vântului. În fața clădirii s-a întâlnit apoi cu Adrian Mititelu și au mers în fața magistraților.

Becali amenințat că va fi adus cu mandat

Gigi Becali, Valeriu Argăseală şi Victor Becali au mers la Craiova. Au fost citați ca martori în cazul transferului lui Mihai Costea de la Craiova la FCSB. Procesul de evaziune fiscală i-a fost intentat lui Adrian Mititelu.

”Ei vor să afle adevărul care îl știu deja. Ei nici nu mai țin minte. Poate doar 30%. Ce să mai țin minte? Nici suma de transfer nu o mai știu. Nu poți să furi bani la fotbal! De aceea Mititelu a fost achitat pe fond. De unde să fie evaziune fiscală?”, a declarat Gigi Becali.

La termenul precedent, Gigi Becali nu a mers la tribunal și risca să fie adus cu mandat. Transferul în cauză s-a realizat în 2011, într-o perioadă în care 39 de jucători de la Craiovei se aflau sub sechestru pus de Fisc. Atunci Becali a plătit totuși 1,4 milioane de euro, pentru jucător. Olteanul a plecat în 2015 de la FCSB, liber de contract.

“Mititelu a pierdut 15 milioane de la fotbal, a dat bani să vadă oltenii fotbal. Nu e normal să facă puşcărie, că el nu a luat banii, i-a dat tot la fotbal. Nu mai ştiu, atât spun, dar nu-i normal să-l bage la puşcărie pe Mititelu. Cu Mititelu e greu să fii prieten”, a mai spus Becali.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: