Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali nu se teme de coronavirus! Ce spune despre prietenul său, Teia Sponte, care e internat în spital

Gigi Becali nu se teme de coronavirus! Ce spune despre prietenul său, Teia Sponte, care e internat în spital

gigi becali, Teia Sponte, coronavirus,

Teia Sponte a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus și este internat în spital. Gigi Becali a vorbit despre ce se întâmplă acum cu milionarul.

Gigi Becali poate sta liniștit. În ultima perioadă nu s-a întâlnit deloc cu prietenul său Teia Sponte. Latifundiarul din Pipera a vorbit în stilul caracteristic despre ce se întâmplă în aceste momente cu Teia Sponte.

„Teia Sponte este internat la spital. Nu m-am mai întâlnit cu el. Eu n-am ținut niciodată cont de coronavirus. Dacă merg la Sfântul Maslu și la Sfânta Biserică, ce să se întâmple? E Dumnezeu mincinos? Teia Sponte nici nu se dădea jos din mașină când mergea la piață, dar tot a luat coronavirus”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Pe Teia Sponte și Gigi Becali îi leagă o prietenie veche. Omul de afaceri este cel care a ajutat-o financiar pe FCSB atunci când Becali a fost încarcerat. În urmă cu mai mulți ani a ocupat și funcția de vicepreședinte al clubului.

Gigi Becali nu se teme de coronavirus

Șeful celor de la FCSB a declarat că nu s-a temut nicio clipă că ar putea să se îmbolnăvească. Și-a protejat însă familia, mai ales pe fiica sa, Teodora, aceasta fiind însărcinată.

„Eu n-am luat nicio măsură. Vreau să-mi protejez fata, mie nu mi-e frică. De asta nu m-am îmbrățișat cu fata mea când m-am întâlnit cu ea. Dacă Hristos vrea să mor, mor, nu e problemă. Dar îmi protejez familia. Am fost și eu și m-am testat cu echipa. Ce e și cu virusul ăsta? Pui medicamente și trece!”, a spus Becali, la Pro X.

Gigi Becali s-a implicat încă de la început în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. A făcut numeroase donații în bani a cumpărat măști dar și teste pentru mai multe spitale. În plus și-a pus la dispoziție clinica privată pe care o deține pentru a ajuta persoanele infectate cu noul coronavirus. A avut grijă și de persoanele vârstnice cărora le-a trimis alimente.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: