Redactia.ro
Home » Sport » Prietenul lui Gigi Becali, Teia Sponte are coronavirus

Prietenul lui Gigi Becali, Teia Sponte are coronavirus

Teia Sponte, gigi becali, coronavirus,

Omul de afaceri, Teia Sponte a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus și ar fi internat în acest moment.

Se pare că mai multe persoane din familia omului de afaceri ar avea virusul. Teia Sponte este unul dintre cei mai buni prieteni ai patronului de la FCSB. Acesta a fost aproape nelipsit din loja lui Gigi Becali la meciurile echipei. Teia Sponte a fost cel care a ajutat-o pe FCSB financiar în perioada în care latifundiarul din Pipera a fost în închisoare. Acesta a fost în urmă cu câțiva ani și vicepreședintele clubului.

Primul caz de COVID 19 în Liga I

În această dimineață a fost depistată o persoană bolnavă la Dinamo. Este vorba despre magazinerul echipei. Bărbatul a fost imediat băgat în izolare. Deocamdată nu se știe dacă meciul Dinamo- Chindia, programat la sfârșitul săptămânii se va putea juca.

„Aşteptăm concluziile, este o anchetă în desfăşurare demarată de Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti. Cei însărcinaţi cu această anchetă vor afla cu ce persoane a intrat în contact din rândul staff-ului, jucătorilor. Conform protocolului, aceste persoane sunt obligate să intre în izolare pentru următoarele 14 zile”, a declarat secretarul general al LPF, Justin Ştefan, la Digi Sport.

Conform protocolului încheiat cu autorităţile, măsurile care vor fi adoptate depind de rezultatele anchetei epidemiologice.

“Toți componenții lotului dinamovist, membrii staff-ului tehnic și medical din cadrul echipei noastre, precum și personalul auxiliar pentru organizarea meciurilor la stadionul din Ștefan cel Mare au efectuat miercuri, 10 iunie 2020, testul Real Time PCR pentru diagnosticarea COVID-19.
În urma acestei testări a fost depistat un caz pozitiv, a anunțat medicul Liviu Bătineanu pentru site-ul oficial al clubului. Medicul dinamovist precizează că persoana depistată pozitiv nu face parte din lotul de jucători sau din conducerea tehnică și medicală a echipei, fiind izolată în această dimineață la stadionul „Dinamo””, se scrie în comunicatul clubului Dinamo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: