Redactia.ro
Home » Sport » Echipa Dinamo nu poate fi vândută! Ce spun suporterii

Echipa Dinamo nu poate fi vândută! Ce spun suporterii

Echipa Dinamo nu poate fi vândută

Echipa Dinamo nu poate fi vândută. Sau cel puțin așa susține Viorel Cataramă. Omul de afaceri, care a fost interesat să cumpere clubul spune că tranzacția nu se poate realiza din cauza unor probleme juridice.

Ionuț Negoiță a anunțat în toamna anului trecut că vrea să vândă acțiunile pe care le are. Au apărut mai mulți potențiali cumpărători, dar toți au dispărut rând pe rând. Unul dintre aceștia a fost omul de afaceri, Viorel Cataramă.

„Dinamo are probleme juridice care fac imposibilă orice tranzacție. Eu spun ce probleme am întâmpinat. Am fost de bună credință, la fel și domnul Negoiță. Contractul trebuia doar să fie semnat, iar banii erau în cont, urmau să fie transferați. Aceste probleme pot fi depășite, dar într-un număr de ani, nu luni. Eu nu pot să duc în spate singur Dinamo atâta timp, chiar dacă aveam pregătită o sumă pentru perioada de început, în jur de 2,5 milioane de euro”, a spus Viorel Cataramă la Realitatea Plus.

Echipa Dinamo nu poate fi vândută

Chiar dacă Viorel Cataramă susține că echipa nu poate fi vândută, Negoiță a anunțat că negociază cu un investitor din Spania. Nici suporterii nu se lasă. Fac orice pentru a-și salva echipa. Până acum au adunat bani pentru a plăti salariile jucătorilor și licența pentru sezonul următor.

„Deocamdată tot ce ține de renaștrerea lui Dinamo se învârte în jurul suporterilor. Despre stadion important este să se facă. Dacă suporterii se vor înscrie în proiectul nostru, suntem 6000 deja, vom ajunge la 10.000. Acest program va deveni un tăvălug, nu îl va mai putea opri nimeni. Sunt aproape 700 de oameni care au plătit cotizația pe următorii ani, unii au plătit până în 2025. La 10.000 de membri putem asigura supraviețuirea clubului”, a spus Robert Thomas, reprezentantul Peluzei „Cătălin Hâldan”, la Digi Sport.

Ionuț Negoiță a recunoscut faptul că în acest moment, Dinamo are datorii de peste 3 milioane de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: