Redactia.ro
Home » Sport » Ionuț Negoiță a găsit alt investitor! Oferta vine tot din Spania

Ionuț Negoiță a găsit alt investitor! Oferta vine tot din Spania

Ionuț Negoiță a găsit alt investitor

Ionuț Negoiță a găsit alt investitor! Oferta ar fi de la spaniolul Juan Jose Morelo Marin. Șeful clubului Dinamo ar fi cerut și o garanție.

Varianta ca fondul de investiții condus de Herminio Menendez să o preia pe Dinamo a picat. Potrivit Prosport, Negoiță ar fi început negocierile cu Juan Jose Morelo Marin. De altfel, șeful clubului din Ștefan cel Mare anunța și în urmă cu câteva zile că există o familie interesată să preia clubul.

“Mai e cineva tot de prin Spania. Le-am livrat şi lor ce îi interesează. O familie cu posibilităţi care nu e străină de fotbal, stă prin Elveţia şi a mai investit şi ar vrea să se implice”, spunea Negoiță.

Tranzacția ar putea fi făcută săptămâna următoare. Pentru a se convinge că oferta este serioasă acționarul majoritar al clubului Dinamo ar fi cerut și o garanție de 200.000 de euro.

Ionuț Negoiță a găsit alt investitor! Ce spune Giovanni Becali

Giovanni Becali i-a atacat pe spaniolii aduși de Ioan Andone la negocieri. S-a speculat că antrenorul ar fi devenit președintele “câinilor”, dacă fondul de investiții condus de Herminio Menendez ar fi preluat-o pe Dinamo.

”Mă surprinde că apare Ioan Andone, în situația asta. Nu mă așteptam la Andone să încerce să facă suporterii să creadă că vine nu știu cine și va fi totul miere și lapte. Cluburile nu se cumpără prin presă. Lucrurile sunt clare de la Negoiță, ăsta e Dinamo, astea sunt datoriile, 2.700.000, îmi dai banii în rate… Nu știu de ce Andone s-a băgat în asta, să dea niște iluzii suporterilor dinamoviști. Vrei să iei Dinamo? Da? Bagă bani. Ăștia care au vrut să ia Dinamo nu au avut 20.000 de euro ca să dea să ia licența. Licență pe care Dinamo a luat-o acum câteva zile”, a declarat Giovanni Becali la Fotbal Club, de la Digi Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: