Redactia.ro
Home » Sport » Fanii vor să-și salveze echipa! Câți bani au strâns dinamoviștii

Fanii vor să-și salveze echipa! Câți bani au strâns dinamoviștii

Fanii vor să-și salveze echipa

Fanii vor să-și salveze echipa. Suporterii lui Dinamo au adunat aproximativ 55.000 de euro, bani pe care îi vor da pentru a lua licența. Suma totală de care este nevoie se ridică la 180.000 de euro.

Ionuț Negoiță anunța că Dinamo ar putea să nu prinească licența, dacă nu apare rapid un investitor. Patronul “câinilor” a declarat că nu are de gând să mai salveze echipa.

„Au apărut oferte din partea unor personaje mai puţin serioase. Suporterii reprezintă singura soluţie fezabilă, restul s-au băgat în seamă. Cei care s-au dat pricepuţi si dinamovişti acum sunt ca iepurii!”, spunea Ionuţ Negoiţă, la Digi Sport.

Suporterii au reacționat rapid și au început să strângă bani pentru ca Dinamo să primească licența. Au reușit să strângă peste 55.000 de euro în două zile. Pentru a primi licența clubul are nevoie de 180.000 de euro. Banii au fost adunați din donații, din programul ”DDB” dar și dintr-o licitație. Suporterii au scos la vânzare tricourile pe care fotbaliștii le-au purtat în ultimul meci cu FCSB.

Fanii vor să-și salveze echipa

Gigi Becali nu crede că Dinamo se poate salva. Omul de afaceri susține că se va găsi greu un investitor.

”Eu cred că Dinamo o să moară. Suporterii vor plăti 180.000 de euro, dar echipa va muri după aceea deoarece nu au marfă de vânzare. La Dinamo trebuie să vină unul care să bage 10 milioane, să cumpere 7-8 jucători și după să se bată la campionat. Eu nu văd o persoană care să facă asta. Dacă Borcea nu se bagă și e disperat, dacă Badea nu bagă…atunci cine? Negoiță trebuie să fie respectat pentru că a ținut-o pe Dinamo în viață. Eu nu vreau să jignesc sau să critic, dar la un club ca Dinamo trebuie să riști. E un club greu, e un club la care vin ăia și îți sparg mașina, sunt fanatici”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: