Redactia.ro
Home » Sport » Florin Prunea pleacă de la Dinamo! Ionuţ Negoiţă anunță dezastrul

Florin Prunea pleacă de la Dinamo! Ionuţ Negoiţă anunță dezastrul

Florin Prunea pleacă de la Dinamo

Florin Prunea pleacă de la Dinamo. Managerul general al echipei din Ștefan cel Mare nu crede că va mai continua în cadrul echipei după terminarea crizei.

Contractul lui Florin Prunea cu Dinamo expiră în acestă vară. Fostul portar este convins că nu va prelungi înțelegerea.

”Nu cred, nu! Și nici nu mă interesează, sincer. Ar trebui să ne vedem fiecare de drumul nostru. Eu am picat aici într-un război civil. Am încercat să aplanez anumite lucruri, vom vedea fiecare ce avem de făcut”, a spus Prunea, în direct la Digi Sport Special.

Managerul general al “câinilor” a dezvăluit că el nu și-a primit salariul de câteva luni. Deocamdată, Dinamo și-a trimis toți angajații în șomaj tehnic, la fel ca cele mai multe cluburi de fotbal.

”Suntem în șomaj tehnic toți. N-avem ce decizii să mai luăm acum. Deja am șase luni de neplată a salariilor, am primit doar septembrie. Important e ca echipa să ia licența”, a spus Prunea, la Digi Sport.

Florin Prunea pleacă de la Dinamo!

Florin Prunea spune că echipa din Ștefan cel Mare este într-o situație foarte grea. Patronul, Ionuț Negoiță a recunoscut că în cel mai scurt timp Dinamo poate să dispară. Dacă nu apare rapid un nou investitor, clubul intră în faliment. Negoiță a anunțat încă din toamna lui 2019 că dorește să vândă acțiunile pe care le deține.

„Au apărut oferte din partea unor personaje mai puţin serioase, multe variante, arabi, indieni, nu au fost chiar toate naţiile… Nu a fost niciuna serioasă dacă nu a luat nimeni echipa. Mai sunt 20 de zile până la termenul limită, dacă nu vine cineva clubul falimentează. De data asta nu salvez clubul, le-am zis tuturor că nu glumesc acum. Suporterii reprezintă singura soluţie fezabilă, restul s-au băgat în seamă. Cei care s-au dat pricepuţi si dinamovişti acum sunt ca iepurii!,” spus Ionuţ Negoiţă la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: