Redactia.ro
Home » Sport » Ștefan Radu, ajutor pentru Dinamo! Donează bani pentru fosta sa echipă

Ștefan Radu, ajutor pentru Dinamo! Donează bani pentru fosta sa echipă

Ștefan Radu, ajutor pentru Dinamo!

Ștefan Radu nu a uitat de fosta sa echipă. Aşa că, s-a înscris în programul „Doar Dinamo București”, încercând să-i ajute pe „câini” aşa cum poate.

Fundașul celor de la Lazio a răspuns apelului făcut de suporteri şi vrea să-şi ajute fosta echipă. Astfel, participă la programul „Doar Dinamo București”, prin intermediul căruia fanii strâng bani pentru a finanţa echipa. Drept dovadă, suporterii au postat pe pagina de Facebook anunţul. Ștefan Radu a achiziționat un pachet în valoare de 48 de euro. Şi alţi foşti dinamovişti au luat iniţiativă. Dragoș Grigore, Sergiu Hanca sau Liviu Ganea sunt înscrişi în asociația suporterilor dinamoviști. Până în acest moment asociaţia a adunat peste un milion de lei dintre care 725.001 au fost deja virați în conturile clubului.

Radu s-a transferat de la Dinamo în 2018

Ștefan Radu a jucat în Liga I, doar la Dinamo. Fundaşul a câştigat cu „câinii” u titlu în sezonul 2006-2007, o Cupă a României şi o Supercupă a României.
În 2008 s-a transferat la Lazio pentru aproape patru milioane de euro. În cei 12 ani petrecuţi în Italia a adunat în palmares trei Cupe şi patru Supercupe. de asemenea a făcut parte şi din naţionala României. În martie 2008 a primit Medalia „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute în preliminariile Campionatului European și pentru calificarea la turneul final din 2008.

Citeşte şi: Neymar ar avea o nouă iubită! Natalia a avut o relaţie cu Maluma

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: