Redactia.ro
Home » Sport » Neymar ar avea o nouă iubită! Natalia a avut o relaţie cu Maluma

Neymar ar avea o nouă iubită! Natalia a avut o relaţie cu Maluma

Neymar ar avea o nouă iubită!

Neymar ar avea o nouă iubită. Se pare că este un model croat cu origini cubaneze, care s-a iubit doi ani cu cântăreţul Maluma.

Jucătorul celor de la PSG ar fi făcut o nouă cucerire. Potrivit celor de la The Sun, fotbalistul ar fi început o relaţie cu modelul Natalia Barulich, în vârstă de 28 de ani. Bruneta a fost văzută alături de Neymar în ultima perioadă destul de des. Mai mult s-a numărat şi printre invitaţii la ziua de naştere a fotbalisului. Aceasta ar fi venit la Paris special pentru petrecere şi a petrecut mai multe zile în capitala Franţei. Cei doi au postat şi o poză împreună în dreptul căreia au scris:

„Toată lumea știe că ești un talent extraordinar, dar dacă ar putea să vadă și cât de pur și frumos ești pe dinăuntru… Ai parte de tot respectul și admirația mea, baby”.

 

View this post on Instagram

 

Wish you were here ✨ @ayadamaldivesresort

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch 🌹 (@natalia) on

Chiar şi aşa deocamdată niciunul nu şi-a asumat oficial relaţia. Se pare că cei doi ar fi împreună din vara anului trecut.

Neymar, un adevărat cuceritor

În ultimii ani, brazilianul s-a afişat cu mai multe domnişoare. După despărţirea de modelul Bruna Marquezine în 2017, starul celor de la PSG a avut destul de multe relaţii. Printre cuceririle sale s-au numărat actrița Giovanna Lancellotti, balerina Isabella Arantes sau vicecampioană mondială la ‘Skate Street’, Leticia Bufoni. Neymar este şi tatăl unui băieţel de 9 ani, de care este foarte apropiat.

Citeşte şi: Mayweather vrea două meciuri într-o zi! Îi provoacă pe McGregor și Nurmagomedov

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: